Ατρόμητος: Ίωση ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, γύρισε ο Νάτσος

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα για τον Κρις Κόλμαν στον Ατρόμητο. Η προετοιμασία για την πρεμιέρα των πλέι άουτ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.  

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Ατρόμητου. Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, Κρις Κόλμαν δεν έχει στη διάθεσή του τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ο οποίος έμεινε εκτός λόγω ίωσης.

Στα ευχάριστα είναι η επιστροφή του Σπύρου Νάτσου, μετά την επέμβαση στους κοιλιακούς.

«Στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων επέστρεψαν σήμερα, Τρίτη (15/3) οι ποδοσφαιριστές μας μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου και το ειδικό πρόγραμμα επανένταξης που ακολουθήθηκε τη Δευτέρα.

Στα ευχάριστα νέα εντάσσεται η επιστροφή του Σπύρου Νάτσου σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, μετά την επέμβαση που είχε πραγματοποιήσει στους κοιλιακούς.

Ωστόσο, εκτός προγράμματος από τη σημερινή προπόνηση έμεινε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που ταλαιπωρείται από ίωση και προτιμήθηκε να παραμείνει κλινήρης.

Επιπλέον, το ατομικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Κώστας Κωτσόπουλος που πλέον κάνει ασκήσεις στο γήπεδο.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση του Σαββάτου θα συνεχιστεί με την αυριανή προπόνηση», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Ατρόμητος για την προπόνηση τη Τρίτης (15/3) και την προετοιμασία της ομάδας για τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης, το Σάββατο στο Περιστέρι.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα