Ο Πέπε της Φαμαλικάο και η προοπτική επιστροφής στον Ολυμπιακό

Ο Πέπε διαπρέπει με τη φανέλα της Φαμαλικάο με αποτέλεσμα να έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία περί επιστροφής του στον Ολυμπιακό. Τι ισχύει με την περίπτωση του Πορτογάλου χαφ.

Ο Πέπε Ροντρίγκες είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει παραχωρηθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος έχει δοθεί στη Φαμαλικάο και με τη φανέλα της πραγματοποιεί μία γεμάτη σεζόν. Έχει ήδη 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τρία γκολ και πέντε ασίστ.

Ο 24χρονος χαφ έχει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας έως το καλοκαίρι του 2024. Επομένως το ερχόμενο καλοκαίρι και με τη λήξη του δανεισμού θα τεθεί επί τάπητος το μέλλον του. Μη ξεχνάμε πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ήθελε διακαώς ο Πέδρο Μαρτίνς και κόστισε στο κλαμπ 4 εκατ. ευρώ. Είναι μία επένδυση για τον Ολυμπιακό και έχει αποδειχτεί ότι τις προσέχει αυτές τις κινήσεις του.

Λόγω των πολύ καλών του εμφανίσεων με τη Φαμαλικάο έχει αναπτυχθεί φημολογία περί επιστροφής του στον Ρέντη το ερχόμενο καλοκαίρι και παραμονής του στο ρόστερ. Όλα αυτά είναι αρκετά μακρινά μέχρι να πραγματοποιηθούν. Ο Πέπε και πέρσι γύρισε στον Ολυμπιακό μετά τον δανεισμό του στη Φαμαλικάο και μάλιστα πήγε στην προετοιμασία.

Δεν μπόρεσε, ωστόσο να σταθεί στον Ολυμπιακό και ήταν ο πρώτος, μαζί με τον Τιάγκο Σίλβα, που κόπηκε από το ρόστερ. Στον Ρέντη γνωρίζουν τι παίκτης είναι ο Πέπε, αλλά για να σταθεί στον Ολυμπιακό θα πρέπει να αλλάξει κάποια πράγματα. Το κυριότερο είναι πως θα πρέπει να γίνει πιο σκληρός παίκτης, αφού θεωρείται πολύ σοφτ, ενώ ακόμη και ο Μαρτίνς που είχε επιμείνει στην απόκτηση του είχε αρκετά παράπονα για τη συμπεριφορά του στο τακτικό κομμάτι.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα