Απόλλων: Διακοπή συμβολαίου στον Παμλίδη μετά το χαμένο πέναλτι

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης αποφάσισε να διακόψει το συμβόλαιο με τον Γιώργο Παμλίδη, μετά το πέναλτι που έχασε ο 28χρονος επιθετικός στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Η εμφάνιση του Γιώργου Παμλίδη στον αγώνα του Ατρόμητου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο του Περιστερίου ήταν όπως όλα δείχνουν και η τελευταία του με την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στον Απόλλωνα είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι με το γεγονός ότι ο έμπειρος επιθετικός απώλεσε το κρίσιμο πέναλτι στο συγκεκριμένο ματς όσο το αποτέλεσμα ήταν 0-0, γεγονός που τους οδήγησε στην απόφαση να διακόψουν άμεσα το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ.

Βεβαίως το χαμένο πέναλτι ήταν απλώς το... κερασάκι στην τούρτα για τους ανθρώπους της εκ Σμύρνης ομάδας, καθώς στον Απόλλωνα θεωρούν ότι ο 28χρονος ποδοσφαιριστής δεν έχει συνεισφέρει γενικότερα στον σύλλογο από τότε που αποκτήθηκε με μεταγραφή.

Ουσιαστικά ο Παμλίδης θα πρέπει να θεωρείται ήδη παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό των «κυανόλευκων» και πολύ δύσκολα θα τον ξαναδούμε να αγωνίζεται με τη φανέλα του Απόλλωνα στη συνέχεια των playouts της Super League.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα