Μαρτίνς: «Nα δούμε αν υπάρχει χέρι, το πρωτάθλημα δεν τελείωσε και πρέπει να το καταλάβουν όλοι»

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το 1-1 στα Γιάννενα, ξεκαθάρισε για ακόμη μία φορά ότι το πρωτάθλημα είναι ανοικτό!

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς δεν ήταν σε καμία περίπτωση ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα της ομάδας του στα Γιάννενα. Με άλλη ψυχολογία ανέβηκε στην ηπειρωτική πόλη ο πρωταθλητής Ελλάδας και με άλλη θα επιστρέψει στη βάση του.

Ιδού τι είπε ο Πορτογάλος μετά το 1-1 με τον ΠΑΣ:

Για το τι έφερε το γκολ του ΠΑΣ: «Ήταν πραγματικά μία πετυχημένη στημένη εκτέλεση από τον ΠΑΣ. Ήταν η μοναδική καλή τους στιγμή και θα πρέπει να τσεκάρουμε, αν έγινε χέρι στη φάση του γκολ. Νομίζω ότι δεν μας απείλησε ο ΠΑΣ, αλλά ήταν πολύ αποτελεσματικός και σκόραρε».

Για το ρεκόρ του (209 ματς στον πάγκο): «Ήθελα να νικήσουμε, δεν είμαι ικανοποιημένος. Ήθελα να συνδυάσω αυτή την ημέρα με νίκη. Λέω ξανά ότι το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να το καταλάβουν οι παίκτες μας. Η 1η αγωνιστική και αυτό το παιχνίδι είναι απόδειξη ότι δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα και θα πρέπει να το καταλάβουν όλοι για να συνεχίσουν την προσπάθεια».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα