Ολυμπιακός: «Ανοικτή» σε προτάσεις η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για Μπάλντοκ

Ο 29χρονος δεξιός μπακ Τζορτζ Μπάλντοκ έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δεν φέρεται να είναι αρνητική στο ενδεχόμενο πώλησής του. 

Ο Ολυμπιακός εξετάζει πολύ προσεκτικά την αγορά για την ενίσχυση στα δύο άκρα της άμυνας.

Ναι μεν σε πρώτη φάση ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να δώσει ευκαιρία στον Μάριο Βρουσάι και τον Φώτη Κίτσο, ωστόσο, οι ματιές στην αγορά είναι συνεχείς και απολύτως δικαιολογημένες.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί είναι ο Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο 29χρονος Άγγλος δεξιός μπακ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024.

Σύντομα αναμένεται να πάρει το ελληνικό διαβατήριο (η γιαγιά του έχει καταγωγή από τη χώρα μας) και η επιθυμία του είναι να παίξει κάποια στιγμή ακόμα και στην Εθνική ομάδα!

Το θέμα λοιπόν είναι τι συμβαίνει με τον Ολυμπιακό. Όπως στο παρελθόν, έτσι και τώρα, ο Μπάλντοκ έχει προταθεί. Το αν θα αποκτηθεί ή θα γίνει μία κίνηση από πλευράς Πειραιωτών, είναι κάτι που δεν το γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή. Η πραγματικότητα είναι ότι το όνομά του δεν είναι και τόσο άγνωστο στα ερυθρόλευκα λημέρια.

Τί λένε όμως στην Αγγλία και κατά πόσο βλέπουν πιθανή μία αποχώρηση του Μπάλντοκ; Αυτή τη στιγμή η Σέφιλντ δεν του έχει κολλήσει κανένα «ταμπελάκι» ότι «ο παίκτης πωλείται». Δεν έχει μπει σε καμία «transfer list». Από την άλλη όμως, είναι «ανοικτή» σε προτάσεις και δεν το κρύβει κιόλας, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του Νησιού.

Μάλιστα, δίνεται και η εξήγηση που είναι ζεστή στο να διαπραγματευτεί την παραχώρησή του. Το γεγονός ότι είναι σε μία ηλικία που μπορεί να φέρει κάποια πρόταση που θα βάλει και κάποια χρήματα στα ταμεία της. Αν περάσει τα 30, τότε τα πράγματα θα είναι δυσκολότερα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα