Ολυμπιακός: Στο... 50-50 οι Σισέ και Ρέαμπτσιουκ για το ντέρμπι της Λεωφόρου

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν κάνει τίποτα τυχαία στις προπονήσεις. Η δοκιμή με τον Σισέ στο αριστερό άκρο της άμυνας είναι κάτι που το έχει στο μυαλό του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο (17/4, 21.30). Ακόμα δεν υπάρχει οριστική απόφαση για τον Ρέαμπτσιουκ.

Αναμφίβολα μία από τις ειδήσεις που προκύπτουν από τις προπονήσεις του Ολυμπιακού στον Ρέντη ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο (17/4, 21.30), είναι σίγουρα η δοκιμή του Παπέ Σισέ στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ χρησιμοποιείται σε ρόλο αριστερού μπακ στις τελευταίες προπονήσεις, όπως είχε συμβεί και στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού με την Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Στον Ρέντη δεν θεωρούν ότι όλα αυτά τα κάνει τυχαία ο Πέδρο Μαρτίνς. Υπάρχει μία αίσθηση ότι ο Σισέ θα παίξει από το ξεκίνημα στο αριστερό άκρο της άμυνας και θα κάτσει στον πάγκο ο Ρέαμπτσιουκ.

Λίγο η κόπωση του Μολδαβού, λίγο το ότι θα έδινε περισσότερο ύψος η παρουσία του Σισέ στις στατικές φάσεις και λίγο η φόρμα στην οποία βρίσκεται ο Παλάσιος, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Πέδρο Μαρτίνς το σκέφτεται σοβαρά να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση την Κυριακή (17/4).

Τί λένε οι τελευταίες πληροφορίες; Ότι ο Πορτογάλος τεχνικός προς το παρόν κάνει δοκιμές. Ακόμα δεν έχει πάρει τις οριστικές του αποφάσεις. Στο... 50-50 είναι πάντως ο Σισέ με τον Ρέαμπτσιουκ για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Αν ο Ρέαμπτσιουκ κερδίσει στο τέλος την συγκεκριμένη «μονομαχία», τότε ο Σισέ θα περάσει κανονικότατα στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα