Μιχάι: «O λόγος που ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα»

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Ενέα Μιχάι μίλησε μετά το ματς με την ΑΕΚ για τη συνέχεια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας. Γιατί χάθηκε το πρωτάθλημα, σύμφωνα με τον παίκτη του ΠΑΟΚ. 

Ο Μιχάι μίλησε μετά το ματς με την ΑΕΚ για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα αλλά και τον μεγάλο στόχο που είναι ο τελικός του Κυπέλλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα του PAOK TV:

Για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, ακόμα και με τις αλλαγές και τα προβλήματα: «Θεωρώ ότι είναι μια δουλειά που έχει ξεκινήσει από την αρχή της σεζόν. Μια φράση που έχει ακουστεί περισσότερο από όλες στα αποδυτήρια και από τον προπονητή, είναι πως είμαστε ένα γκρουπ και όλοι είναι σημαντικοί, όσο περνάει καιρός τόσο παραπάνω το αντιλαμβανόμαστε και εμείς και το δείχνουμε στον αγωνιστικό χώρο. Θα μπορούσαμε ακόμα και με τις τόσες αλλαγές να κερδίσουμε το παιχνίδι, κρατάμε όμως την ισοπαλία και συνεχίζουμε».

Αναφορικά με το πότε πίστεψαν οι ίδιοι, πως είναι ένα γκρουπ και ξεκίνησαν να έχουν αυτή τη νοοτροπία: «Η αλήθεια είναι πως χρειάστηκε λίγος χρόνος και ίσως αυτό μας στοίχισε να μην κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Ήμασταν αρχικά ένα νέο γκρουπ, με νέο προπονητή παρ' όλο που ήταν και παλιότερα εδώ, με νέους παίκτες και νέες ιδέες. Χρειάστηκε λίγος χρόνος να καταλάβουμε το τι μας ζητάει, με το καιρό φαίνεται ακόμα παραπάνω».

Για το τι περιμένει από τα εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν: «Για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά στα πλέι οφ και είναι ντέρμπι, θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Θέλω να πω πως θέλουμε να περάσουμε και ένα δικό μας μήνυμα μέσα από αυτά τα παιχνίδια. Να δείξουμε τη δυναμική μας και από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να κρύψω πως σκεφτόμαστε όλοι τον τελικό Κυπέλλου. Παίζουμε ανά τρεις ημέρες και προσπαθούμε να βοηθήσουμε όλοι την ομάδα».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα