Ολυμπιακός: Επιστροφές στην άμυνα για Τούμπα

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το ντέρμπι της Τετάρτης (4/5-19.00) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα όπου μπορεί και μαθηματικά να κατακτήσει τον τίτλο. Προπονήθηκε ο Σισέ, ανεβάζει ρυθμό ο Μανωλάς.

Ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να στεφθεί πρωταθλητής την Τετάρτη (4/5-19.00) στο εξ΄αναβολής ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, εάν δεν ηττηθεί από τον αντίπαλό του. Κι όπως φαίνεται ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει αγωνιστικά προβλήματα γι΄αυτό το παιχνίδι, στο οποίο η πειραϊκή ομάδα μπορεί πρόωρα να πανηγυρίσει οριστικά το 47ο πρωτάθλημα.

Ο Παπέ Σισέ έμεινε εκτός αποστολής στο ματς με τον ΠΑΣ και ήταν υπό τιμωρία από τον Πέδρο Μαρτίνς για τη στάση του μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, άλλωστε γι΄αυτό έμεινε και εκτός αποστολής. Τελικά την Δευτέρα (2/5) ο Σενεγαλέζος προπονήθηκε και αναμένεται να είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι.

Προσπάθεια για να είναι έτοιμος γίνεται και από τον Κώστα Μανωλά, ενώ ανεβάζει ρυθμό και ο Κένι Λαλά. Είναι πιθανό να υπάρξουν αλλαγές δηλαδή στο αμυντικό σχήμα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ, αν και δεν αποκλείονται διαφοροποιήσεις σε πρόσωπα και στις υπόλοιπες γραμμές.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα