ΑΕΚ: Και με τη... βούλα δικός της ο Τσούμπερ!

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η συμφωνία με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την αγορά των δικαιωμάτων του Στίβεν Τσούμπερ. Λίγο νωρίτερα η Γερμανική ομάδα είχε από την πλευρά της γνωστοποιήσει την πώληση του Ελβετού μεσοεπιθετικού.

Με μια λιτή ανακοίνωση - 22 λέξεων - η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε την ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους της συμφωνίας της με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την αγορά του Στίβεν Τσούμπερ.

Η «κιτρινόμαυρη» ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας της με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την αγορά των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή Στίβεν Τσούμπερ».

Είχε προηγηθεί από πλευράς των Γερμανών η επισημοποίηση της πώλησης του παίκτη

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών η «Ένωση» είχε ενημερώσει την Γερμανική ομάδα ότι θα ασκήσει το δικαίωμα της για ...μονιμοποίηση του Ελβετού διεθνούς μεσοπιθετικού, που από το περασμένο καλοκαίρι αγωνίζεται ως δανεικός με τα χρώματα της.

Τότε η συμφωνία ήταν δανεισμός για ένα χρόνο (αντί 400.000 ευρώ) και οψιόν αγοράς του παίκτη αντί 1,6 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα η ΑΕΚ προχώρησε σ' αυτή την κίνηση παρότι είχε υποχρέωση ν' απαντήσει στους Γερμανούς έως την τελευταία ημέρα του Μάη (31/05).

Είναι χαρακτηριστικό ότι με τον Τσούμπερ η ΑΕΚ έχει υπογράψει, από πέρσι, συμβόλαιο που εκπνέει το 2025 και μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα υπάρχουν τα τυπικά (ανακοίνωση και παρουσίαση)


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα