Ίδια πρόσωπα, ίδια φιλοσοφία και στην Ελβετία!

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν φαίνεται διατεθειμένος να αλλάξει την ενδεκάδα που είχε παρατάξει στο πρώτο ματς με την Λουκέρνη. Χρόνο θα πάρουν και οι Νάτχο, Μεριά.

Ο Ολυμπιακός έδωσε την Κυριακή το φιλικό με τον Ατρόμητο Πειραιά και ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε την ευκαιρία σε αρκετά παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής ή έπαιξαν ελάχιστα με την Λουκέρνη, να στείλουν τα δικά τους… μηνύματα.

Βέβαια, η δυναμικότητα του αντιπάλου δεν αποτελεί κριτήριο για την εικόνα που παρουσίασαν οι «ρεζέρβες», ωστόσο, αυτό που κράτησε ο Μαρτίνς ήταν ότι είδε διάθεση απ’ όλους.

Από εκεί και πέρα όμως, δεν φαίνεται ότι κάποιος από τις «ρεζέρβες» θα καταφέρει να μπει… σφήνα στην ενδεκάδα του αγώνα της Ελβετίας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε την εντύπωση και σήμερα, ότι ετοιμάζει την ενδεκάδα που παρέταξε και στο 4-0 του Καραϊσκάκη. Σκοπεύει δηλαδή να πάει με τους ίδιους παίκτες και την ίδια φιλοσοφία, καθώς κακά τα ψέματα ο επαναληπτικός στην Λουκέρνη αποτελεί κατά κάποιο τρόπο και μία «πρόβα τζενεράλε» ενόψει Μπασακσεχίρ ή Μπέρνλι!

Στο αεροπλάνο για την Ελβετία θα μπουν και οι Μεριά – Νάτχο. Ο Πορτογάλος τεχνικός σκοπεύει να τους δώσει μερικά λεπτά συμμετοχής, έτσι ώστε να μπουν σιγά-σιγά κι εκείνοι στο κλίμα της ομάδας. Ήδη με τον Ατρόμητο Πειραιά πήραν μία πρώτη «γεύση».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα