Ολυμπιακός: Τα παιδιά της β’ ομάδας κόντρα στον Άρη και ο Σουρλής στο «μάτι» της Σαντχάουζεν

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα φρεσκάρει την ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» (8/5, 21.00), ενώ χρόνο θα πάρουν και ποδοσφαιριστές από τη β’ ομάδα. Λεπτά θα πάρει ο Βασίλης Σουρλής που απασχολεί την Σαντχάουζεν.

Από το βράδυ της Κυριακής (8/5, 21.00) στο ματς με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» έως και την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στις 17 Μαϊου, ο Πέδρο Μαρτίνς θα δώσει ευκαιρίες σε όλους! Ευκαιρίες που οφείλουν κάποιοι να τις αρπάξουν, γιατί κατά κάποιο τρόπο το διάστημα των δέκα ημερών που απομένει για την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, μπορεί να αποδειχθεί ικανό για να διαμορφώσει άλλες συνθήκες ενόψει της επόμενης χρονιάς.

Υπάρχουν παίκτες που λίγο έως πολύ έμοιαζαν «τελειωμένοι». Οι Ρόνι Λόπες και Πιερ Κούντε για παράδειγμα ανήκαν σε αυτή την κατηγορία. Ο Ρόνι έχει αρχίσει να γυρίζει το... χαρτί και ήδη ακούγεται ότι μπορεί να γίνουν δεύτερες σκέψεις για την παραμονή του (σ.σ. μόνο για νέο δανεισμό). Ο Κούντε προσπαθεί, ακόμα δεν έχει ξετρελάνει κόσμο, αλλά μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση στα τελειώματα της σεζόν.

Από εκεί και πέρα, επειδή η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την επόμενη χρονιά θα αρχίσει γύρω στα μέσα Ιουνίου (σε περίπου 40 μέρες δηλαδή), ο Μαρτίνς θα τσεκάρει και ορισμένους παίκτες από τον Ολυμπιακό Β’. Εν ολίγοις, να δει ποιοι αξίζουν να τσεκάρουν εισιτήριο για το πρώτο στάδιο που θα διεξαχθεί στην Αυστρία.

Από τη β’ ομάδα πήρε τους Μπαγκαλιάνη, Καρμπόβνικ, Κίτσο, Μαρίνο, Σουρλή, Τζολάκη, Ξενιτίδη και Κινκουέ.

Όλοι αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Αν όχι όλοι στο «Κλ. Βικελίδης», σίγουρα σε κάποιο από τα επόμενα ματς. Για τον Καρμπόβνικ βέβαια δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι ως προς το μέλλον του, καθώς θα επιστρέψει στην Μπράιτον.

Μεγάλη κουβέντα είχε γίνει το καλοκαίρι για τον Βασίλη Σουρλή. Άφησε υποσχέσεις στην προετοιμασία, τα είχε πάει μια χαρά και στο ματς με την Νέφτσι Μπακού στο Αζερμπαϊτζάν και σε γενικές γραμμές έδινε την εντύπωση ότι μπορεί να έπαιρνε λεπτά συμμετοχής στην πρώτη ομάδα και μέσα στη σεζόν. Τελικά, προτιμήθηκε να παίζει στον Ολυμπιακό Β’ για να έχει ρυθμό.

Για τον Σουρλή υπάρχει εδώ και καιρό μία έντονη φημολογία ότι μπορεί να παραχωρηθεί δανεικός το καλοκαίρι. Η Σαντχάουζεν που παίζει στη Β’ Γερμανίας τον παρακολουθεί στενά. Στην Γερμανία θεωρούν ότι μπορεί να επιτευχθεί το ντιλ. Ο Μαρτίνς, όμως, δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα. Θα του δώσει λοιπόν χρόνο στα τελευταία ματς των πλέι οφ και το πιθανότερο σενάριο είναι να τον ξαναέχει στην προετοιμασία. Το αν θα πάει δανεικός στην Σαντχάουζεν, θα φανεί το καλοκαίρι. Οι Γερμανοί πάντως τον θέλουν...


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα