Ολυμπιακός: Οριστικά μέσα ο Σισέ, έξω οι Φορτούνης, Μπα και Μανωλάς για Παναθηναϊκό

Και με τη βούλα η επιστροφή του Παπέ Σισέ σε αποστολή του Ολυμπιακού. Επισημοποιήθηκε και ο αποκλεισμός των Φορτούνη, Μπα και Μανωλά από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (11/5, 21.00).

Όπως σας είχε ενημερώσει νωρίτερα το fosonline.gr, ο Παπέ Σισέ είναι ξανά στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Σενεγαλέζος στόπερ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επισήμως ο Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι μπήκε στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη (11/5, 21.00).

Εκτός αποστολής έμειναν τελικά οι Φορτούνης, Μπα και Μανωλάς, οι οποίοι αντιμετώπισαν και εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Αποκλείστηκαν επίσης και οι Φώτης Κιτσος και Βασίλης Σουρλής, ενώ ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης ενημερώθηκε ότι υπολογίζεται για το ντέρμπι!

Αναλυτικά η αποστολή:

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Παπασταθόπουλος, Λαλά, Παπαδόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Μαντί Καμαρά, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Κούντε, Ρόνι Λόπες, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Μασούρας, Καρβάλιο, Φαντιγκά, Αγκιμπού Καμαρά, Βαλμπουενά, Κανέ, Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί, Τικίνιο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα