Μεταξάς για το μέλλον του στον ΠΑΣ: «Σήμερα είναι μέρα να σκεφτούμε ότι ήταν μια ωραία χρονιά…»

Ο Ηρακλής Μεταξάς και μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη, δεν θέλησε να μιλήσει για το μέλλον του στον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Κλειστά χαρτιά από τον προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλή Μεταξά.

Για το καθολικό χειροκρότημα του κόσμου παρά την ήττα: «Όπως το λέτε είναι αν και με τρώει λίγο ακόμη το 0-3 όχι όμως το σκορ αλλά η εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο που δεν μπορέσαμε να δείξουμε αυτά που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο.

Να μείνουμε όμως στα ευχάριστα που για εμένα ήταν ο Κύρκος που για εμένα έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι απέναντι σε έναν Άρη που είδαμε πόσο σημαντική είναι η ψυχολογία . Ήρθε με άλλο αέρα σήμερα, δεν έκανε λάθη όπως σε άλλα παιχνίδια και αυτό μας δυσκόλεψε σίγουρα.

Από εκεί και πέρα να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες, γιατί αν ακούω εγώ καλά λόγια και κάποιοι άλλοι τα ακούμε γιατί πήγαν οι παίκτες καλά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους και επειδή για εμένα ήταν μια ευχάριστη χρονιά να την αφιερώσω στον φίλο μου Σταμάτη Αντωνίου που αυτός έβαλε το μυαλό μου με την αγάπη του και τον χαρακτήρα του για να έρθω στην Ελλάδα και τον έχω πάντα δίπλα μου».

Για το αν θα αποχωρήσει από τον ΠΑΣ: «Δεν είναι σήμερα μέρα να μιλήσουμε για αυτά. Σήμερα είναι μέρα να σκεφτούμε ότι ήταν μια ωραία χρονιά και όλα τα άλλα τις επόμενες μέρες».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα