Χουάνκαρ: «Χαρούμενος που είμαι στον Παναθηναϊκό»

Ο Χουάνκαρ μίλησε για τη θητεία του στον Παναθηναϊκό και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ.

Για την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ μίλησε στη Marca ο Χουάνκαρ. Ο μπακ των "πράσινων" τόνισε πως είναι χαρούμενος στην Ελλάδα.

Αναλυτικά ο Χουάνκαρ μίλησε:

Για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη και την πρόκληση του τελικού Κυπέλλου, υπογράμμισε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια γνωστή ομάδα στην Ευρώπη και καταφέραμε να επαναφέρουμε το όραμα και την ελπίδα με την επιστροφή μας στην Ευρώπη και τώρα έχουμε και τον τελικό Κυπέλλου. Όλα πηγαίνουν πολύ καλά. Προετοιμάζομαι για τον τελικό Κυπέλλου, που όπως γίνεται τις περισσότερες φορές, δεν έχει φαβορί. Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, όμως θα βάλουμε τα δυνατά μας για να γίνει ένας όμορφος αγώνας».

Για την ποδοσφαιρική τρέλα που υπάρχει στην Ελλάδα: «Στην Ελλάδα η αλήθεια είναι ότι ζουν το ποδόσφαιρο πιο έντονα. Ελπίζω να μην υπάρχουν άλλα προβλήματα στον τελικό Κυπέλλου, γιατί στην Ελλάδα ξεφεύγουν τα πράγματα ορισμένες φορές. Οι φίλαθλοι σε βλέπουν στο δρόμο και σου ζητούν να πάρεις τη νίκη».

Για την θέση που αγωνίζεται: «Εδώ αγωνίζομαι ως αριστερό μπακ, μια θέση που έχω από τότε που έπαιζα στην Μπέτις, όταν έπαιξα το πρώτο μου παιχνίδι απέναντι στη Σεβίλλη. Θυμάμαι ότι έκανα ένα πολύ καλό ματς τότε και έτσι καθιερώθηκα σε αυτή τη θέση».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα