Πότε θα είναι έτοιμος ο Νάτχο

Γιατί έμεινε εκτός αποστολής ο Ισραηλινός χαφ που έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού, αλλά έμεινε στην Αθήνα.

Ο Μπίμπαρς Νάτχο δεν «πέταξε» με την υπόλοιπη αποστολή του Ολυμπιακού για τη Λουκέρνη. Έμεινε εκτός πλάνων του Πέδρο Μαρτίνς παρά το γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» τον είχαν δηλώσει στη λίστα της UEFA. Θυμίζουμε πως το νέο απόκτημα των Πειραιωτών πήρε τη θέση του Στέφανου Ευαγγέλου στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού.

Παρόλα αυτά τόσο στο πρώτο παιχνίδι όσο και στον επαναληπτικό έμεινε εκτός. Ο 30χρονος Ισραηλινός χαφ δεν είναι ακόμα στο επίπεδο για να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. Είναι πίσω από άποψης φυσικής κατάστασης και χρειάζεται χρόνο για να μπορέσει να τον χρησιμοποιήσει ο Πορτογάλος κόουτς.

Ο Νάτχο κρίθηκε προτιμότερο να μείνει στον Ρέντη και να δουλέψει προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος παρά να ταξιδέψει με την ομάδα στην Ελβετία. Θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αυτές τις ημέρες και τρέχει για να είναι έτοιμος στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ την επόμενη εβδομάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η πραγματικότητα, βέβαια είναι πως δύσκολα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί από την αρχή. Προσπαθεί τουλάχιστον να είναι διαθέσιμος για να παίξει τουλάχιστον ως αλλαγή. Θυμίζουμε πως ο Νάτχο είχε παίξει ως αλλαγή στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Ατρόμητο Πειραιά.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα