Ολυμπιακός: Αποκάλυψη από την Πορτογαλία για Γκονσάλβες

«Ρώτησε ο Ολυμπιακός για τον 25χρονο άσο της Μπενφίκα» ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Ο Ντιόγο Γκονσάλβες δεν είναι ένα άγνωστο όνομα. Από την εποχή που έπαιζε στη Νότιγχαμ ως δανεικός από την Μπενφίκα είχε εξεταστεί από τους «ερυθρόλευκους». Τελικά είχε προτιμηθεί ο Ζιλ Ντίας πριν από τρία χρόνια, ο οποίος μετακόμισε στην Μπενφίκα και ξανάσμιξε με τον Γκονσάλβες.

Όπως έγραψε το «ΦΩΣ», χθες οι Πορτογάλοι αποκάλυψαν ότι ο Ολυμπιακός ρώτησε τους Λουζιτανούς για τον 25χρονο άσο, ο οποίος κατά κύριο λόγο παίζει ως δεξί εξτρέμ, αλλά μπορεί να παίξει και ως δεξί μπακ χωρίς να είναι φυσικά το φόρτε του. Αν ερχόταν π.χ. σήμερα στην Ελλάδα, δεν θα τον αποκτούσε ο Ολυμπιακός για δεξί μπακ, αλλά για να παίζει πιο μπροστά, να είναι πιο προωθημένος και σε μία θέση που -κακά τα ψέματα- νιώθει πολύ πιο άνετα.

Πώς έχουν τα δεδομένα με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή; Από τον Ολυμπιακό δεν προκύπτει το παραμικρό. Στη Λισαβόνα αποτελεί κοινό μυστικό ότι η Μπενφίκα θα προτιμούσε να τον παραχωρήσει. Φέτος είχε 34 συμμετοχές με τους «αετούς», αλλά με φτωχή επιθετική συγκομιδή (μόλις 2 ασίστ). Σε 16 ματς πήρε φανέλα βασικού, ενώ βρέθηκε στην ενδεκάδα σε 4 παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Λουζιτανοί έχουν αποφασίσει να πάρουν παίκτη στη θέση του και γι’ αυτόν τον λόγο είναι προς διάθεση σε κάθε ενδιαφερόμενο. Οι Πορτογάλοι λοιπόν υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός έκανε μία πρώτη διερευνητική επαφή με την Μπενφίκα. Από τον Πειραιά δεν επιβεβαιώνεται και η αλήθεια είναι ότι επειδή δεν είναι ο ορισμός του εξτρέμ, στον Ολυμπιακό θα προτιμούσαν ένα άλλο στυλ ακραίου, δίχως αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουν καλή άποψη για τον Γκονσάλβες.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα