Ολυμπιακός: Τι λένε στη Σεβίλλη για Ρόνι Λόπες

Ο Ολυμπιακός θα συζητούσε με την Σεβίλλη για την απόκτηση του Ρόνι Λόπες με ένα ποσό περίπου στα μισά της ρήτρας. Τι αναφέρουν δημοσιεύματα στην Ανδαλουσία για τον Βραζιλιάνο

Ο Ρόνι Λόπες είναι ένας από τους παίκτες που απασχολούν τον Ολυμπιακό ενόψει της επόμενης περιόδου καθώς ο δανεισμός του από την Σεβίλλη ολοκληρώθηκε και υπάρχει η οψιόν αγοράς του που σύμφωνα με όσα έχουν γνωστοποιηθεί εδώ και καιρό έχει συμφωνηθεί γύρω στα εννιά εκατομμύρια ευρώ.

Όπως αναφέρεται σε ισπανικά δημοσιεύματα την Πέμπτη (26/5) ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει αυτά τα χρήματα, αλλά θα συζητούσε αγορά του ποδοσφαιριστή με ένα ποσό γύρω στα 4 με 5 εκατομμύρια ευρώ. Τουλάχιστον αυτό μεταφέρεται από τους αρμόδιους της Σεβίλλης που φυσικά θέλουν να δουν τι θα γίνει με μια μεγάλη λίστα παικτών τους που έχουν δοθεί δανεικοί.

Για τον Βραζιλιάνο με πορτογαλικό διαβατήριο άσο που έδειξε την αξία του προς το τέλος της σεζόν, οι Ισπανοί αναφέρουν ότι «στον Ολυμπιακό είχε μια περίοδο με σκαμπανεβάσματα και κάποιες στιγμές που πέρασε απαρατήρητος. Ήταν όμως σημαντικό ότι κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής με την ελληνική ομάδα έχοντας συμπαίκτη έναν άλλον πρώην της Σεβίλλης, τον Τόμας Βατσλίκ».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα