«Ο Ολυμπιακός ζητά 3 εκατομμύρια για τον Ραντζέλοβιτς»

Δημοσίευμα από την Σερβία αναφέρει πως ο Ερυθρός Αστέρας προσφέρει στον Ολυμπιακό 1.500.000 ευρώ για την απόκτηση του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, με τους Πειραιώτες να ζητούν τα διπλά χρήματα. 

Στο "παιχνίδι" της απόκτησης του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς από τον Ολυμπιακό έχει μπει δυναμικά ο Ερυθρός Αστέρας σύμφωνα με δημοσίευμα από την Σερβία.

Ο 24χρονος εξτρέμ παραχωρήθηκε το περασμένο καλοκαίρι με την μορφή δανεισμού στην Λεγκανές έπειτα από δύο χρόνια στον Ολυμπιακό με 68 συμμετοχές, έξι γκολ και τέσσερις ασίστ.

Στην Ισπανία ο Ραντζέλοβις δεν τα πήγε καθόλου άσχημα καθώς μέτρησε 5 τέρματα και 4 ασίστ σε 39 συμμετοχές, επίδοση ανάλογη με εκείνη που είχε στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς αλλά σε μια σεζόν.

Έτσι, σύμφωνα με την σερβική ιστοσελίδα «mozzartsport», η ομάδα του Βελιγραδίου προσφέρει 1,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του. Εντούτοις, οι ερυθρόλευκοι ζητούν τα διπλά για να τον παραχωρήσουν. Δηλαδή 3.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως ο Ραντζέλοβιτς είναι ένας από τους δανεικούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, τους οποίους ο Πέδρο Μαρτίνς έχει "καλέσει" για την έναρξη της προετοιμασίας στις 14 Ιουνίου μαζί με Χασάν, Κούτρη και Τσούμιτς.

Την ίδια ώρα, ο Ερυθρός Αστέρας δεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει στο στόχαστρο της τον 24χρονο Σέρβο εξτρέμ καθώς και η Λεγκανές επιχείρησε να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή, όμως οι Ισπανοί δεν φαίνεται να μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα