Ολυμπιακός: Γαλατασαράι και Ντεμιρσπόρ για Ονιεκούρου

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Ονιεκούρου από τον Ολυμπιακό στην Τουρκία σύμφωνα με τα Μέσα της γειτονικής χώρας με τις Γαλατασαράι και Ντεμιρσπόρ να έχουν τον πρώτο λόγο. 

Το όνομα του Χένρι Ονιεκούρου συνεχίζει να βρίσκεται καθημερινά σε περίοπτη θέση στα τουρκικά ρεπορτάζ, με τα Μέσα της γειτονικής χώρας να θεωρούν δεδομένο ότι ο παίκτης θα συνεχίσει στην χώρα τους, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του fosonline.gr.

Συγκεκριμένα, οι Τούρκοι αναφέρουν πως η Γαλατασαράι είναι εκείνη που έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του 25χρονου εξτρέμ, ο οποίος έχει αγωνιστεί ήδη τρεις φορές στην ομάδα και ενδιαφέρεται να επιστρέψει ξανά.

Από εκεί και πέρα η ιστοσελίδα «aksam.com.tr» αναφέρει πως εάν τελικά η «τσιμ μπομ» δεν καταφέρει να αποκτήσει τον Ονιεκούρου, τότε ο Νιγηριανός θα καταλήξει στην Αντάνα Ντεμίρσπορ, με το ρεπορτάζ να υπογραμμίζει πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφή και με τους δύο συλλόγους.

Τέλος, στο δημοσίευμα τονίζεται και ότι ο Ολυμπιακός προσπαθεί να «κλείσει» τον Κάιλ Λάριν, που έμεινε ελεύθερος από την Μπεσίκτας, κάτι που είχε αποκαλύψει το «ΦΩΣ» στις 5 Ιουνίου και επιβεβαίωσε σε ανάρτησή του ο έγκυρος Fabrizio Romano.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα