ΑΕΚ: Για φιλικό με την Ομόνοια κάνουν λόγο οι Κύπριοι

Δημοσίευμα από την Κύπρο αναφέρει πως η ΑΕΚ θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ στις 5 Αυγούστου.

Φιλική αναμέτρηση με την Ομόνοια στο ΓΣΠ φαίνεται πως θα δώσει η ΑΕΚ σύμφωνα με το δημοσίευμα της της ιστοσελίδας «protathlima.cyprustimes.com» από την Κύπρο. Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στις 5 Αυγούστου.

Έτσι, αυτό θα είναι το πρώτο φιλικό παιχνίδι που θα δώσει η Ένωση μετά την επιστροφή της από την Ολλανδία όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Σύμφωνα με πληροφορίες του PROTATHLIMA η Ομόνοια έχει διευθετήσει ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι στην διάρκεια της προετοιμασίας της το Καλοκαίρι.
Συγκεκριμένα θα παίξει στις 5 Αυγούστου στο ΓΣΠ με την ΑΕΚ Αθηνών σε ένα πολύ γερό τεστ που αναμένεται να προσελκύσει πολύ κόσμο. Το φιλικό ματς διευθετήθηκε με την σφραγίδα του Παύλου Αντωνίου ο οποίος είναι Top στο να διαχειρίζεται και να κανονίζει προετοιμασίες ομάδων».

Η Ομόνοια τέθηκε αντιμέτωπη πρόσφατα τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του περσινού Champions League και στους ομίλους του περσινού Europa League αντίστοιχα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα