Ολυμπιακός: Οι Μανωλάς - Σωκράτης και όχι ο Σισέ το προβάδισμα για Μακάμπι

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δείξει τις προθέσεις του σχετικά με το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας που θα επιλέξει στις διπλές αναμετρήσεις με την Μακάμπι Χάιφα.

Μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά που έγιναν στην Αυστρία επί 12 μέρες, μπορεί να βγει μία πρώτη εικόνα σχετικά με τις σκέψεις του Πέδρο Μαρτίνς ενόψει των διπλών αναμετρήσεων με την Μακάμπι Χάιφα.

Μπορεί να είναι ακόμα πολύ νωρίς να ειπωθεί το οτιδήποτε για πρόσωπα και ενδεκάδες, αλλά κάποια πράγματα φαίνονται από τις διάφορες δοκιμές που έγιναν.

Αν και ο Κώστας Μανωλάς δεν αγωνίστηκε στα τελευταία δύο φιλικά λόγω μίας γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπωρεί, ο Μαρτίνς σαν να φαίνεται ότι για το κέντρο της άμυνας προορίζει σε πρώτη φάση το δίδυμο Μανωλάς - Παπασταθόπουλος.

Ναι μεν ο Σισέ πήρε πολλά παιχνίδια και συμμετείχε σε αρκετές δοκιμές, πότε με τον Μανωλά και πότε με τον Παπασταθόπουλο, φαίνεται ότι το ελληνικό δίδυμο είναι εκείνο που έχει το προβάδισμα.

Μπροστά μας έχουμε ακόμη 16-17 μέρες έως το πρώτο παιχνίδι στο Ισραήλ και έως τότε μπορεί να έχουν γίνει πολλά και να βρεθεί κάποιος εξ αυτών στο ιατρικό δελτίο.

Προς το παρόν, όμως, ο Μανωλάς με τον Παπασταθόπουλο φαίνεται ότι έχουν κερδίσει την κούρσα από τον Παπέ Σισέ, ο οποίος δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν και απολύτως ο εαυτός του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στην Αυστρία. Ενδεχομένως να είχε επηρεαστεί και από τις ολιγοήμερες διακοπές που έκανε, καθώς μην ξεχνάμε ότι είχε και υποχρεώσεις με την Εθνική Σενεγάλης.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα