Ολυμπιακός: Ζωηρό το ενδιαφέρον για Πέπε από την Ισπανία

Ο Πέπε που δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό, κάνει «γκελ» τελικά στις Έλτσε και Κάντιθ.

Την Τρίτη (5/7) είχε κυκλοφορήσει ένα σενάριο στην Ισπανία που ήθελε τον Πέπε να έχει μπει στο στόχαστρο των Έλτσε, Κάντιθ και Χιρόνα.

Οι πληροφορίες από την Ιβηρική αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος χαφ του Ολυμπιακού είναι πολύ πιθανό να φέρει προτάσεις στους Πειραιώτες από τις Έλτσε και Κάντιθ, οι οποίες εμφανίζονται να παρουσιάζουν το πιο ζωηρό ενδιαφέρον.

O Πέπε θα προσπαθήσει να εξαργυρώσει την καλή σεζόν που είχε στην Φαμαλικάο. Ο Ζόρζε Ζεσούς τον εξέτασε για την Φενέρμπαχτσε, αλλά φαίνεται ότι αποδείχθηκε αρκετά... soft για τα«θέλω» του Πορτογάλου τεχνικού και για αυτό το λόγο το όνομά του παίζει πλέον για μικρομεσαίες ομάδες της Ισπανίας.

Ο Πέπε που κάνει προπονήσεις στον Ρέντη με τους υπόλοιπους «κομμένους» σαν να δείχνει ότι θέλει να τελειώσει το συντομότερο δυνατόν το θέμα της μεταγραφής του. Θέλει να φύγει στο μεταξύ με κανονική πώληση και όχι με δανεισμό. Αυτή είναι η προτεραιότητά του και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται, καθώς βλέπει ότι δεν έχει μέλλον στον Ολυμπιακό και δεν έχει κανένα νόημα να φύγει για τρίτη σερί σεζόν ως δανεικός. Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2024.

Εξελίξεις λοιπόν αναμένουμε με τον Πέπε και δεν αποκλείεται να υπάρξουν οριστικά νέα έως το τέλος του μήνα. Καμία από τις δύο πλευρές δεν θέλει να τραβήξει η υπόθεση για αρκετό καιρό ακόμη και κυρίως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής που δεν είναι καθόλου ευχάριστο να κάνει προπονήσεις με τους «κομμένους».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα