Το παλεύει ο Ολυμπιακός για Σκάρπα

Συνεχίζεται η προσπάθεια του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Γκουστάβο Σκάρπα από την Παλμέιρας με σύμμαχο τον παίκτη. Τι ρεκόρ κάνει την Κυριακή ο Βραζιλιάνος άσος. 

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του για τον Γκουστάβο Σκάρπα, με την προσπάθεια για να αποκτηθεί ο Βραζιλιάνος άσος της Παλμέιρας να είναι σε πλήρη εξέλιξη παρά τις μεγάλες δυσκολίες που υπάρχουν σε μια τέτοια υπόθεση μεταγραφής.

Ο Σκάρπα παρά τις πιέσεις της Παλμέιρας δεν έχει επεκτείνει το συμβόλαιό του που λήγει τον χειμώνα και ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει πολύ τις συζητήσεις με τον 28χρονο πλέι μέικερ που κάνει και φέτος έξοχη σεζόν με 8 γκολ και 8 ασίστ στις διοργανώσεις που μετέχει η ομάδα του.

Η προσπάθεια του Ολυμπιακού είναι να πάρει τις υπογραφές από τον ποδοσφαιριστή για να τον έχει τον ερχόμενο χειμώνα, με τον Σκάρπα να θέλει να παίξει στην ελληνική ομάδα παρά τις κρούσεις από ιταλικά και ισπανικά κλαμπ. Ο Ολυμπιακός όπως είναι γνωστό έχει κάνει μια πολύ καλή πρόταση στον παίκτη, ενώ είναι πολύ δύσκολο να μπορέσει να τον έχει νωρίτερα εφόσον οριστικοποιηθεί η μεταγραφή καθώς η Παλμέιρας είναι ανένδοτη και θέλει να τον κρατήσει μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του.

Ο Σκάρπα ετοιμάζεται για τον αγώνα που δίνει η Παλμέιρας την Κυριακή (10/7) για το πρωτάθλημα με την Φορταλέζα και εφόσον χρησιμοποιηθεί από τον Αμπέλ Φερέιρα θα μπει μέσα στη δεκάδα των παικτών της που έχουν τις περισσότερες συμμετοχές στον 21ο αιώνα!


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα