Παναθηναϊκός: Ακριβός ο Κόντε, το προσπαθεί για Λάμπρου

Οι «πράσινοι» προσπαθούν να κλείσουν την υπόθεση φορ, αλλά οι περιπτώσεις που τους απασχολούν είναι δύσκολες. 

Την υπόθεση σέντερ φορ ψάχνουν όσο μπορούν στον Παναθηναϊκό. Τις προηγούμενες μέρες υπήρχαν επαφές με τον ΠΑΣ για την περίπτωση του Πέδρο Κόντε, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά πέρσι με τα Γιάννινα.

Ωστόσο, πολύ δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωση του στο τριφύλλι, καθώς ο σύλλογος της Ηπείρου κάνει λόγο για την καταβολή της ρήτρας η οποία ανέρχεται στα 900.000 ευρώ, χρήματα που επ' ουδενί δεν μπορεί να προσφέρει ο ΠΑΟ. Το «πράσινο» ταβάνι φτάνει περίπου 350.000 και διαφαίνεται δύσκολο να καλυφθεί τόσο μεγάλη διαφορά.

Μια άλλη περίπτωση που κοιτάζει ο Παναθηναϊκός είναι αυτή του πρώην «πράσινου» Λάζαρου Λάμπρου. Ο νεαρός επιθετικός έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2020, ενώ φέτος μέχρι στιγμής υπολογιζόταν κανονικά από τον Λουτσέσκου. Πλέον ο «δικέφαλος» φαίνεται να είναι πρόθυμος να τον παραχωρήσει ως δανεικός. Ωστόσο, ο Νίκος Νταμπίζας δεν επιθυμεί δανεισμούς παικτών από άλλες ομάδες, ενώ πολύ δύσκολα θα τον αφήσει ελεύθερος ο ΠΑΟΚ, κρατώντας ποσοστό μεταπώλησης, όπως συνέβη με τον Πούγγουρα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα