Παναθηναϊκός- Γουότφορντ 0-0: Με βάση την άμυνα… (highlights)

Ο Παναθηναϊκός είχε αφετηρία την σωστή αμυντική λειτουργία και ήρθε ισόπαλος 0-0 με τη Γουότφορντ στο πρώτο φιλικό της σεζόν. Τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Σάντσες

Ισόπαλοι 0-0 αναδείχθηκαν Παναθηναϊκός και Γουότφορντ σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που έγινε στην Αυστρία.

Οι «πράσινοι» στο πρώτο τους τεστ για την φετινή σεζόν έδειξαν αρκετά καλό πρόσωπο σε αυτό το πρώτο τους τεστ και είχαν καλά διαστήματα στη διάρκεια του αγώνα κόντρα σε μια ομάδα που είναι μπροστά σε επίπεδο προετοιμασίας.

«Μελανό σημείο» ο μυϊκός τραυματισμός του Φακούντο Σάντσες στο 30’ στον τετρακέφαλο του ποδιού του.

10’ Πρώτη καλή φάση στην αναμέτρηση με τον Σαρδέλη να κόβει στα αριστερά, έγινε ξανά κάτοχος της μπάλας, έκανε μια προσποίηση και το σουτ με το δεξί με τη μπάλα να φεύγει εκτός εστίας των Άγγλων.

20' Ο Πέδρο πάτησε περιοχή και πλάσαρε, μπλόκαρε εύκολα ο Μπρινιόλι. Πρώτη καλή στιγμή για τη Γουότφορντ σε τρανζίσιον παιχνίδι.

42’ Ο Κόσλινγκ έκανε το σουτ εκτός της περιοχής των πράσινων με τον Μπρινιόλι να διώχνει σε κόρνερ και ενώ το 0-0 παραμένει ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Το 0-0 ανάμεσα στις δύο ομάδες παρέμεινε μετά τα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα με τον Παναθηναϊκό να είναι καλύτερος σε αυτό το πρώτο μέρος ενώ οι Άγγλοι είχαν μόνο μια ανούσια υπεροχή.

Ο Γιοβάνοβιτς στο β’ μέρος προχώρησε σε αλλαγή όλης της ενδεκάδας μόνο οι Βαγιανίδης και Ηλιάδης συνέχισαν, ενώ μπήκαν οι: Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Σάρλια, Σιδεράς, Γκάνεα, Τσέριν, Καμπετσής, Καρλίτος και Αϊτόρ.

55' Ο Πέδρο βρέθηκε μέσα στην περιοχή του Παναθηναϊκού, έκανε το σουτ με τον Λοντίγκιν να πέφτει στη δεξιά του γωνία και να απομακρύνει τη μπάλα.

56' Ο Πέδρο και πάλι έγινε κάτοχος της μπάλας, μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το σουτ αλλά έστειλε τη μπάλα λίγο έξω.

59' O Αϊτόρ έπαιξε έξυπνα και γρήγορα για τον Καρλίτος που βγήκε στην πλάτη της άμυνας και σούταρε, κόρνερ η μπάλα

63’ Εκτέλεση φάουλ σε καλό σημείο για τον Παναθηναϊκό με τον Αϊτόρ να εκτελεί και τον γκολκίπερ των Άγγλων να πέφτει σωτήρια στη δεξιά του πλευρά και να απομακρύνει τη μπάλα.

67' Ωραία ανάπτυξη των πράσινων με τον Κώτσιρα να κάνει τη σέντρα ο Καμπετσής πήδηξε για την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε με τον Αϊτόρ να μην την προλαβαίνει ώστε να τη σταματήσει και να τη στείλει στα δίχτυα.

72' Πολύ γρήγορη εναλλαγή μπάλας από Αϊτόρ, Γκάνεα, ο Ρουμάνος σεντράρει στο δεύτερο δοκάρι όπου με προβολή ο Καρλίτος δεν προλαβαίνει να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, καθώς και οι δύο ομάδες έδειξαν κουρασμένες και το 0-0 ήταν μάλλον το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.
Κίτρινες: Γκάνεα (60’), Πέρεθ (81’) – Μόρις (71’)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι (46’ Λοντίγκιν), Σάντσες (λ.τ. 31’ Βαγιαννίδης, 83’ Κρυπαράκος), Σένκεφελντ (46’ Σάρλια), Πούγγουρας (46 Σιδεράς)’ , Χουάνκαρ (46’Κώτσιρας), Αλεξανδρόπουλος (46’ Τσέριν), Ηλιάδης (60’ Πέρεθ), Κουρμπέλης (46’ Γκάνεα) , Παλάσιος (46’ Αϊτόρ), Σαρδέλης (46’ Καμπετσής), Ιωαννίδης (46’ Καρλίτος).

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: Μπάχμαν (46’ Οκόγιε), Καμπασέλ, Κάθκαρτ (65’ Πόλοκ), Σάντος (65’ Μόρις), Ενγκακιά (46’ Χούνγκμπο), Κόσλινγκ (46’ Ντομίνγκος), Καγιέμπε (65’ ΜακΚίρναν), Σέμα (46’ Καμαρά), Ντέλε-Μπασιρού (65’ Μεμπουντέ), Πέδρο (65’ Μπάαχ), Μπάγιο (46’ Καλού).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα