Ο Καμπράλ και ο... «άγνωστος Χ»

Αν και οι Πορτογάλοι «χλώμιαζαν» την περίπτωση του 24χρονου εξτρέμ, ο Ολυμπιακός δεν έχει σταματήσει τις επαφές με τη Σπόρτινγκ. Σε επαφές με ακόμη έναν που λέγεται ότι διαθέτει καλύτερο «βιογραφικό», αλλά φαντάζει έως έναν βαθμό απαγορευτική υπόθεση για τα ελληνικά δεδομένα.

Ο Ζοβάνε Καμπράλ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που παλεύει ο Ολυμπιακός. Αρέσει στον Μαρτίνς, ο 24χρονος άσος έχει το «πακέτο» που θα ήθελε ο Πορτογάλος τεχνικός για τον εξτρέμ που μπορεί να αναστατώσει τις αντίπαλες άμυνες, αλλά οι αξιώσεις της Σπόρτινγκ παραμένουν υψηλές. Τι σημαίνει; Ότι ο Ολυμπιακός είτε θα πρέπει να κερδίσει χρόνο μήπως τα «λιοντάρια» ρίξουν την τιμή του είτε θα πρέπει να στραφεί σε άλλες λύσεις.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν τα κάνει και τα... δύο! Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: χθες στην Πορτογαλία επέμεναν ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ και η Σπόρτινγκ δεν την έχει κάνει αποδεκτή. Κατά μία πηγή, οι Πειραιώτες δεν έχουν καταθέσει καν πρόταση και ότι βρίσκονται ακόμη στο στάδιο των διερευνητικών επαφών και κυρίως να ανακαλύψουν τις προθέσεις των «λιονταριών». Στην Πορτογαλία πάντως λένε ότι η απόσταση ανάμεσα σε Σπόρτινγκ και Ολυμπιακό είναι λίγο παραπάνω από 2 εκατομμύρια. Αυτό που υποστήριζαν επίσης οι Ίβηρες ήταν ότι η Σπόρτινγκ δεν πρόκειται να ρίξει στην παρούσα φάση τις απαιτήσεις της, παρότι θέλει να πουλήσει τον παίκτη, ενώ και ο Καμπράλ επιθυμεί να αποχωρήσει.

Φαντάζει... απίθανο του «βαρβάτου» εξτρέμ

Η φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες, ότι ο Ολυμπιακός είναι σε ανοικτή γραμμή με ακόμη έναν (τουλάχιστον) εξτρέμ, ο οποίος έχει καλύτερο «βιογραφικό» από τον Καμπράλ, φαίνεται ότι ισχύει. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από μανατζερικούς κύκλους. Ωστόσο, πρόκειται για παίκτη από το «πάνω ράφι» και γενικότερα για μια υπόθεση που φαίνεται ότι στην παρούσα φάση μόνο με θαύμα μπορεί να γίνει. Αναφερόμαστε φυσικά σε εξτρέμ που αγωνίζεται σε κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Αυτήν τη στιγμή δεν φαίνεται ότι μπορεί να προχωρήσει, καθώς είναι μία πολύ πιο δύσκολη περίπτωση από του Καμπράλ. Βέβαια, ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να φέρει στη χώρα μας έναν σωρό ποδοσφαιριστές που έμοιαζαν... άπιαστα όνειρα. Οπότε, τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί, όσο κι αν η συγκεκριμένη υπόθεση του «βαρβάτου» εξτρέμ (το όνομά του δεν έχει κυκλοφορήσει) αγγίζει τα όρια του απίθανου.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του ΦΩΤΟΣ


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα