Φόλενταμ - ΑΕΚ 1-2: Ανατροπή και δύο στα δύο στα φιλικά οι «κιτρινόμαυροι» (highlights)

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η ΑΕΚ επικράτησε 2-1 της Φόλενταμ στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας. Σκόρερ οι Αραούχο και Κοσίδης για τους «κιτρινόμαυρους» που ήταν πολύ καλοί στο δεύτερο 25λεπτο. 

Νικηφόρο ήταν και το δεύτερο φιλικό τεστ προετοιμασίας της ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν 2-1 της Φόλενταμ στην Ολλανδία και μάλιστα με ανατροπή και έδειξαν αγωνιστική εξέλιξη. Ιδιαίτερα στο δεύτερο 25λεπτο, η Ένωση έδειξε εξαιρετικά στοιχεία.

Ο Ματίας Αλμέιδα χρησιμοποίησε ξανά δύο διαφορετικές ενδεκάδες, τις οποίες παρέταξε σε 3-4-3 και 3-5-2. Είδαμε και νέα πρόσωπα σε σχέση με το φιλικό κόντρα στην Γκενκ, ξεχώρισε ο Χρήστος Γιούσης στο 2ο μέρος.

Μόλις στο 4ο λεπτό, η ΑΕΚ γνώρισε την ψυχρολουσία, αφού από ένα τραγικό λάθος του Αθανασιάδη, ο Αντονούτσι έκανε το 1-0. Στο δεύτερο 25λεπτο, οι παίκτες του Αλμέιδα διατήρησαν την και στο 32’, ο Αραούχο ισοφάρισε. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε όταν η πίεση ψηλά έφερε τη μπάλα στον Φράνσον εκείνος ανατράπηκε και ο Κοσίδης με εύστοχο πέναλτι έκανε το 2-1.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ στο 1ο ημίχρονο: Αθανασιάδης, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Πινέδα, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ στο 2ο ημίχρονο: Στάνκοβιτς, Ραντόνια, Μοχαμάντι, Κορνέζος, Χατζισαφί, Μιτάι, Μουστακόπουλος, Φράνσον, Άμραμπατ, Γιούσης, Κοσίδης


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα