Άρης: Δεν προπονήθηκε με Χιχόν ο Μανού Γκαρθία, όλα έτοιμα

Ο Μανού Γκαρθία περιμένει σήμα για το ταξίδι στην Ελλάδα για τον Άρη ενώ δεν κάνει προπονήσεις με την Χιχόν.

Τυπικό και θέμα χρόνου είναι να ανακοινωθεί επισήμως η μεταγραφή του Μανού Γκαρθία από την Σπόρτινγκ Χιχόν στον Άρη, με το 24χρονο Ισπανό άσο να παραμένει στην προετοιμασία της ομάδας του, αλλά να μην προπονείται με τους συμπαίκτες του το Σάββατο (23/7) όπως ανέφεραν σχετικά ισπανικά δημοσιεύματα:

«Εκτός απροόπτου, ο Μανού Γκαρθία θα πάψει να είναι παίκτης της Σπόρτινγκ Χιχόν τις επόμενες ώρες. Από την Παρασκευή εξακολουθεί να είναι μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στο La Finca Resort, αλλά η μεταγραφή του στον Άρη Θεσσαλονίκης φαίνεται ότι είναι κοντά.

Η απουσία του Μανού Γκαρθία από την προπόνηση ήταν η μοναδική από τους 25 παίκτες που έχουν ταξιδέψει. Η ομάδα ολοκλήρωσε την πρώτη προπόνηση στο Αλικάντε, ενώ ο Μανού Γκαρθία την παρακολούθησε από μία άκρη του γηπέδου. Η συμφωνία πώλησής του πρακτικά έχει κλείσει και η διαδικασία για την οριστική υπογραφή έχει ήδη ξεκινήσει.

Μια μεταγραφή για την οποία η ομάδα της Χιχόν θα λάβει έσοδα άνω των δύο εκατομμυρίων ευρώ, ποσό που θα καταλήξει να είναι υψηλότερο όταν πληρούνται μια σειρά από πολύ εφικτές μεταβλητές, τις οποίες έχουν συμφωνήσει και τα δύο μέρη. Έτσι, εκτός απροόπτου, ο Μανού Γκαρθία δεν θα συμμετάσχει στον προγραμματισμένο φιλικό αγώνα με την Καρταχένα στην Pinatar Arena», αναφέρεται σε ισπανική ιστοσελίδα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα