Φένλο – Ατρόμητος 1-2: Ντεμπούτο με γκολ για Ρομπάιγ

Ο Ατρόμητος κέρδισε 2-1 τη Φένλο σε φιλικό αγώνα. Ο Γάλλος Ρομπάιγ το νικητήριο τέρμα, στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της ομάδας του Περιστερίου. 

Ο Ατρόμητος στα 20 δευτερόλεπτα άνοιξε το σκορ με τον Κλωναρίδη. Έγινε κάτοχος της μπάλας μετά τη σέντρα, έκανε το σουτ και σκόραρε αφού πρώτα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 23’ ο Γιακούρο Ρόμερ, ύστερα από ωραία συνεργασία των γηπεδούχων, με πλασέ έγραψε το 1-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, πέρασε στο γήπεδο ο Γκαετάν Ρομπάιγ. Ο Γάλλος, ο οποίος μόλις τη Δευτέρα έφτασε στην Ολλανδία, πέρασε στο ματς και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα σκόραρε για το 1-2, αφού ο Κωτσόπουλος είχε δοκάρι.

Ατρόμητος: Μάριτς, Κιβρακίδης (63’ Μουντές), Χατζηισαΐας (46’ Στρούγγης), Σταματούλας (46’ Σουάρεθ), Πομόνης (63’ Αθανασίου), Έρλινγκμαρκ (63’ Τζοβάρας), Χαρίσης (73’ Οικονομίδης), Οικονομίδης (46’ Κούεν), Μουνίθ (63’ Ρομπάιγ), Κλωναρίδης (63’ Κωτσόπουλος), Δαλαμήτρας (63’ Τζαβίδας) .

*Εκτός έμειναν οι Ροτάριου (αδιαθεσία), Έντερ Γκονζάλες (προληπτικοί λόγοι) και Μαυρομμάτης (σε στάδιο επανόδου από τον τραυματισμό του στον αστράγαλο).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα