Μανωλάς: Φήμες για μεγάλη πρόταση από την Αλ Νασρ

Φήμες από την Σαουδική Αραβία κάνουν λόγο για μεγάλη πρόταση την οποία έχει κατάθεση η Αλ Νασρ για τον Κώστα Μανωλά, την οποία ο Έλληνας στόπερ φέρεται να έχει απορρίψει. 

Τι κι αν ο Κώστας Μανωλάς επέστρεψε στον Ολυμπιακό μόλις τον περασμένο Ιανουάριο; Η Αλ Νασρ φαίνεται πως θέλει να κάνει το "μπαμ" για την αμυντική της γραμμή και σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Σαουδική Αραβία έχει καταθέσει πρόταση-μαμούθ για την απόκτηση του 31χρονου στόπερ.

Σε κάθε περίπτωση, άλλες πηγές από την Μέση Ανατολή αναφέρουν πως ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού έχει απορρίψει το ενδεχόμενο μετακίνησής του στην Σαουδική Αραβία. Άλλωστε ο ίδιος είχε κάνει ο,τι περνούσε από το χέρι του για να επιστρέψει στους ερυθρόλευκους από την Νάπολι.

Προπονητής στην Αλ Νασρ είναι ο Ρούντι Γκαρσιά, με τον οποίο ο Μανωλάς συνεργάστηκε στην Ρόμα. Στο ρόστερ της ομάδας υπάρχουν μεγάλα ονόματα όπως είναι αυτά των Οσπίνα, Αμπουμπακάρ και Ταλίσκα.

Ενώ ότι η Αλ Νασρ έχει απασχολήσει ξανά τον Ολυμπιακό, καθότι είχε ενδιαφερθεί τόσο για τον Πέδρο Μαρτίνς όσο και για τον Κώστα Φορτούνη.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα