Και επίσημα ο Κορμπεράν στον Ολυμπιακό

Ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός η πρόσληψη του Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος έπιασε ήδη δουλειά στον Ρέντη. Ποιοι είναι οι βοηθοί του και επίσημα γενικός αρχηγός ο Αβραάμ Παπαδόπουλος

Και επίσημα πλέον ο Ολυμπιακός περνάει στην εποχή του Κάρλος Κορμπεράν. Οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Ισπανό προπονητή, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ήταν ο βασικό στόχος για να διαδεχτεί τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Κορμπεράν που είναι στην Ελλάδα από χθες και έχει ξεκινήσει επαφές με τον Ρέντη, σήμερα (1/8) έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τα ερυθρόλευκα. Ο Ολυμπιακός πλέον γυρίζει σελίδα και στο ματς της Πέμπτης με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας θα καθίσει για πρώτη φορά στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Στην ανακοίνωση για τον Κάρλος Κορμπεράν έγιναν γνωστά και τα ονόματα των βοηθών που θα έχει στον Ολυμπιακό, ενώ ανακοινώθηκε ότι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αναλαμβάνει χρέη γενικού αρχηγού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισπανό τεχνικό, Κάρλος Κορμπεράν. Είναι γεννημένος στις 7 Απριλίου 1983, στη Βαλένθια, και την τελευταία διετία ήταν προπονητής στη Χάντερσφιλντ με την οποία τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έφτασε έως τον τελικό ανόδου από την Championship στην Premier League. Θήτευσε, μεταξύ άλλων, με μεγάλη επιτυχία στο πλευρό του Μαρσέλο Μπιέλσα στη Λιντς.

Μαζί με τον Κάρλος Κορμπεράν, στο τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού θα ενταχθούν επίσης οι:

Assistant Head Coach

Χόρχε Αλαρκόν Ροδρίγο

First Team Coach

Αμπέλ Μουρέλο Λόπεθ

First Team Coach

Ζάιμε Φιλίπε Μονρόι Ζάμιτ Πιεντάντ Περέιρα

First Team Analyst

Σαλβαδόρ Τοντόλι Βιρζίλι

Ο εμβληματικός Αρχηγός της ομάδας μας, Αβραάμ Παπαδόπουλος αναλαμβάνει χρέη Γενικού Αρχηγού.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα