Oμόνοια - ΑΕΚ 0-2: «Καρέ» φιλικών νικών η «Ένωση» (highlights)!

Η ΑΕΚ επικράτησε της Ομόνοιας στο ΓΣΠ της Λευκωσίας με 2-0 και σκόρερς τους Πινέδα - Μάνταλο φτάνοντας τις τέσσερις επιτυχίες σε ισάριθμες φιλικές αναμετρήσεις το τρέχον καλοκαίρι

Μ' ένα γκολ ανα ημίχρονο η ΑΕΚ επικράτησε στο φιλικό κόντρα στην Ομόνοια στο ΓΣΠ της Λευκωσίας με 2-0

Ήταν η τέταρτη «κιτρινόμαυρη» νίκη σε ισάριθμες φιλικές αναμετρήσεις το τρέχον καλοκαίρι (σ. προηγήθηκαν οι νίκες με Γκενκ, Φόλενταμ και Ουτρέχτη).

Στα αξιοσημείωτα ότι ο Ορμπελίν Πινέδα ανοίγοντας το σκορ άνοιξε και... λογαριασμό σκοραρίσματος στην «Ένωση».

Μάλιστα ο Μεξικανός το πανηγύρισε αλά ...Ούγκο Σάντσες (με τούμπα)!

Ο Αλμέιδα (απόντων των Βίντα, Γαλανόπουλου, Λάτσι, Μαχαίρα, Μισελέν) παρέταξε ξανά σε 3-5-2 την ομάδα του με τουν Χατζισαφί αριστερό στόπερ, Γκατσίνοβιτς και Τσούμπερ να παίρνουν από μία πλευρά τον Σιμάνσκι «κόφτη» και μπροστά του Γιόνσον - Πινέδα και τον Μάνταλο κοντά στον Αραούχο.

Εντύπωση προκάλεσε η απουσία του πρωταγωνιστή του προηγούμενου φιλικού Λιβάι Γκαρσία (σ. είχε παίξει φουνταριστός τότε απόντος του Αραούχο).

Ο Τσούμπερ είχε δοκάρι (11') κι ο Πινέδα άνοιξε το σκορ (21') μετά από υπέροχη ατομική ενέργεια.

Το 0-1 ήταν σκορ ημιχρόνο αφού ο Αραούχο έπιασε αέρα (από ασίστ του Μάνταλου) κι ο Στάνκοβιτς τα ...άπιαστα με διπλή επέμβαση (41') επί του Μπρούνο που είχε και χαμένο τετ α τετ λίγο μετά.

Όλα αυτά σε τρία λεπτά...

Στην επανάληψη ο Πινέδα νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Φαμπιάνο, αλλά με την κίνηση του βοήθησε τον Μάνταλο να ξεμαρκαριστεί στο 65' για το 0-2 επί της Κυπελλούχου Κύπρου.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Μάθιους (70' Ψάλτης), Μίλετιτς, Λανγκ, Μιξ, Μπαχιρού, Μπρούνο, Μπάρκερ, Παπουλής (62' Σάββα), Κακουλής (62' Μάταβζ).

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μήτογλου (66' Ρώτα), Τζαβέλλας (66' Μουστακόπουλος), Χατζισαφί (80' Κοσίδης), Γκατσίνοβιτς (75' Γιούσης), Τσούμπερ (66' Μοχαμάντι), Γιόνσον (76' Μιτάι), Σιμάνσκι, Μάνταλος (66' Φράνσον), Πινέδα (66' Άμραμπατ), Αραούχο (66' Γκαρσία).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα