Ολυμπιακός: Ζητούμενο η διάρκεια για τον Μπουχαλάκη

Το πολύ καλό ξεκίνημα του Κρητικού χαφ που έχει επαναληφθεί τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με τη Νότιγχαμ και γιατί κρατάει χαμηλούς τόνους.

Το πιο εύκολο αυτή την εποχή είναι να γράψει κανείς διθυραμβικά σχόλια για τον Ολυμπιακό. Η εικόνα της ίδιας της ομάδας δίνει το δικαίωμα να συμβαίνει αυτό. Υπάρχουν θετικά στοιχεία στους Πειραιώτες, αλλά χρειάζεται και προσοχή, διότι ακόμα βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν και ο δρόμος είναι μακρύς.

Ένας από τους ποδοσφαιριστής που τα πηγαίνει αρκετά καλά και η εικόνα του είναι θετική είναι και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Επέστρεψε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ που είχε παραχωρηθεί την περασμένη σεζόν και έχει μπει δυνατά. Ο Κρητικός χαφ έβαλε το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση, όμως και κατά γενική ομολογία είχε καλή εικόνα.

Η παρουσία του ήταν αθόρυβη, αλλά η δουλειά του αρκετά καλή. Αξίζει να υπογραμμίσουμε την καλή παρουσία του Μπουχαλάκη, ο οποίος πέρα από το γκολ που πέτυχε έβγαλε πολύ σωστά και την μπάλα στην επίθεση. Η σεζόν δείχνει να ξεκινάει ιδανικά για τον «Μπούχα», όμως, το θέμα για τον ίδιο είναι η διάρκεια.

Δεν είναι το πρώτο καλοκαίρι που ο 25χρονος μέσος μπαίνει καλά. Σχεδόν σε κάθε προετοιμασία του Ολυμπιακού ήταν από τους διακριθέντες και με αποκορύφωμα εκείνο το καλοκαίρι με το τουρνουά στην Αμερική που ήταν η αποκάλυψη των Πειραιωτών. Ακόμα και πέρσι στη Νότιγχαμ ο Μπουχαλάκης είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν.

Στις 12 Αυγούστου στο ματς με τη Μπρέντφορντ είχε βάλει δύο φανταστικά γκολ, έπαιρνε χρόνο συμμετοχής, αλλά όσο περνούσε ο καιρός μειώνονταν τα λεπτά που αγωνιζόταν. Ο ίδιος κρατάει χαμηλούς τόνους γιατί ξέρει πως το ζητούμενο είναι η διάρκεια.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα