Ιωνικός – Ατρόμητος 2-2: Υπέροχο ματς αλλά δύο αποβολές και ένταση  

Ιωνικός και Ατρόμητος έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο (2-2) αλλά το φιλικό στη Νεάπολη επισκίασε η αποβολή των Ρομαό, Χατζηισαΐα στο πρώτο ημίχρονο αλλά και η ένταση στην επανάληψη

Το φιλικό στη Νεάπολη ανάμεσα στον Ιωνικό και τον Ατρόμητο, θα ήταν εξαιρετικό αν δεν υπήρχε η αποβολή των Χατζηισαΐα, Ρομαό στο 26ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης. Οι δυο ποδοσφαιριστές είχαν μια αψιμαχία, στη συνέχεια δεν ηρέμησαν, ήρθαν κεφάλι με κεφάλι και ο διαιτητής Βεργέτης να τους αποβάλει. Φυσικά οι δυο παίκτες κινδυνεύουν με τιμωρία ενώ το κακό με τον Ρομαό είναι πως ήταν ο αρχηγός για την ομάδα της Νίκαιας.

Ένταση βέβαια είχαμε από τα πρώτα λεπτά ενώ διακοπή είχαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο, μεταξύ των παικτών αλλά και των δυο πάγκων. Μάλιστα αποβλήθηκε και ο Λαζαρίδης από τον πάγκο του Ατρόμητου γιατί είχε έντονη αντιπαράθεση με τον Πογοσιάν του Ιωνικού.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, είδαμε ωραίο ποδόσφαιρο και εάν δεν υπήρχε η αποβολή, ήταν βέβαιο πως θα βλέπαμε ακόμη καλύτερη μπάλα και είναι κρίμα να ασχολούμαστε με τις αποβολές και τη διακοπή χωρίς λόγο…

Στο 7’ ο Ιωαννίδης με προβολή μετά το κόρνερ του Μεντόσα και την κεφαλιά του Αντούνες έκανε το 1-0 και δυο λεπτά μετά είχαμε δοκάρι για τον Ατρόμητο (Ρομπάιγ).

Στο 18’ ο Τσιγκρίνσκι έκοψε και βγήκε μπροστά. Μετά τη σέντρα του Βαλεριάνου στην κίνηση ο Ουκρανός έπιασε το σουτ αλλά ο Γιαννιώτης έσωσε, όπως και στο 22’ στην προσπάθεια του Μεντόσα (εκτέλεση φάουλ).

Στο 26’ Χατζηισαΐας, Ρομαό αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα, όπως είπαμε και παραπάνω. Στο 35’ ο Κλωναρίδης με κεφαλιά, μετά τη λάθος εκτίμηση του Χουτεσιώτη έγραψε το 1-1 ενώ λίγα λεπτά πριν από το τέλος του ημιχρόνου (41'), ο Σουάρεθ με κεφαλιά νίκησε τον Χουτεσιώτη (δεν εκτίμησε καλά τη φάση) μετά τη σέντρα του Ρομπάιγ.

Στο 73’ ο Αργεντινός Μίλο με ωραίο σουτ με το αριστερό έγραψε το 2-2.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης (81’ Χριστοδουλής), Αντούνες, Μασάς (81’ Σερβιλάκης), Ν. Ιωαννίδης (46’ Πογοσιάν), Μεντόσα (46’ Μίλο), Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι (46’ Τσιριγώτης), Μύγας (81’ Χ. Ιωαννίδης), Ρομαό, Ελευθεριάδης (60’ Οφόσου), Μάντζης

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Αθανασίου (46’ Ντε Μποκ), Οικονομίδης, Χατζηισαΐας, Σουάρεθ, Γκονζάλες (66’ Έρλινγκμαρκ), Κουέν (88’ Μουντές), Μουνίθ (36’ Μαυρομμάτης), Ρομπάιγ (68’ Ροτάριου), Κλωναρίδης (78’ Τζοβάρας), Τζαβίδας (73’ Κωτσόπουλος).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα