Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα 3-4 πέναλτι (2-2 κ. δ.): Τρίτοι οι Γιαννιώτες στο τουρνουά του Βόλου

Ύστερα από ένα χορταστικό παιχνίδι (2-2), ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε στα πέναλτι με 4-3 του Αστέρα Τρίπολης και πήρε την τρίτη θέση στο τουρνουά του Βόλου. 

Γκολ και θέαμα στον μικρό τελικό του τουρνουά του Βόλου, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να δέχεται το τέρμα της ισοφάρισης (2-2) στο φινάλε από τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά επικράτησε 4-3 στα πέναλτι και πήρε την τρίτη θέση.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

3’: Διπλή χαμένη ευκαιρία για τον Αστέρα με Μπαράλες, Αντζουλά.

13’: Ο Μορέιρα εκτέλεσε το φάουλ που κέρδισε ο Κιάκος, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι, ο Εραμούσπε νίκησε τους αμυντικούς του Αστέρα Τρίπολης και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσιφτσή ανοίγοντας το σκορ για τους Γιαννιώτες (0-1).

20’: Σουτ του Μπαράλες άουτ.

21’: Σέντρα από δεξιά του Μουνάφο, ο Μπερτόγλιο βρέθηκε αφύλακτος και έκανε την κεφαλιά, η μπάλα πήγε στο αριστερό δοκάρι του Πριόρ.

33’: Σουτ του Μπαράλες, μπλόκαρε ο Πριόρ.

38’: Πέναλτι για τον Αστέρα Τρίπολης στο 38' σε χέρι του Κιάκου. Ο Μπαράλες το 1-1.

50’: Εκτέλεση κόρνερ του Σόρια από αριστερά, ο Ροσέρο πήρε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο σώμα του Μπαγκαλιάνη και κατέληξε στα δίχτυα του Τσιφτσή για το 1-2.

56’: Κόντρα για τον ΠΑΣ και σέντρα του Λιάσου από δεξιά, ο Μορέιρα πήρε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο σώμα του Αντζουλά και στη συνέχεια στο δοκάρι του Τσιφτσή.

57': Ακυρώθηκε γκολ του ΠΑΣ. Ο Σόρια εκτέλεσε το κόρνερ, ο Τσιφτσής απομάκρυνε με τις γροθιές προ του Ροσέρο, η μπάλα στρώθηκε στον Λώλη που έπιασε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο διαιτητής Τσίντζας έδωσε επιθετικό φάουλ του Ροσέρο πάνω στον τερματοφύλακα του Αστέρα.

60’: Ο Ροσέρο απείλησε αλλά ο Τσιφτσής έβγαλε.

87’: Ο Κρεσπί με ωραία ενέργεια και σουτ έκανε το 2-2.

89’: Ο Μπενίτο στο 89’ νικήθηκε από τον Αθανασίου και χάθηκε η ευκαιρία για το 3-2 για τον Αστέρα Τρίπολης.

Η διαδικασία των πέναλτι

Κρεσπί αριστερό δοκάρι

Εραμούσπε απέκρουσε ο Τσιφτσής

Μπενίτο 1-0

Ροσέρο 1-1

Ιγκλέσιας απέκρουσε ο Αθανασίου

Πήλιος 1-2

Αντζουλάς 2-2

Μπιλμπάο 2-3

Ρούμπεν Γκαρσία 3-3

Μπαγκαλιάνης 3-4

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Χριστόπουλος, Αντζουλάς, Βαλιέντε, Μουνάφο, Λεό Τιλίκα, Μπερτόγλιο, Σονί, Μπαράλες. Έπαιξαν και οι Αλί Μπαμπά, Μπενίτο, Κρεσπί, Παπαδόπουλος, Ιγκλέσιας, Κανελλόπουλος.

ΠΑΣ Γιάννινα: Πριόρ, Σόρια, Κιάκος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ριένστρα, Ροσέρο, Μορέιρα, Μπιλμπάο, Παμλίδης. Έπαιξαν και οι Αθανασίου, Λώλης Α., Ποζνάνσκι, Μπαγκαλιάνης, Λιάσος, Πήλιος.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα