Ο Σκάρπα, το +9 και ο Ολυμπιακός

Η Παλμέιρας πήρε το ντέρμπι στην Βραζιλία και έκανε άνω κάτω την Κορίνθιανς, έστω και χωρίς τον Γκουστάβο Σκάρπα. Ποιες οι πιθανότητες να τον αφήσουν νωρίτερα οι Βραζιλιάνοι για τον Ολυμπιακό

Ο Γκουστάβο Σκάρπα που είχε αποβληθεί στον αγώνα της Παλμέιρας με την Ατλέτικο Μινέιρο για το Κόπα Λιμπερταδόρες (προκρίθηκε η ομάδα του στα πέναλτι) δεν έπαιξε στη μεγάλη εκτός έδρας νίκη της Παλμέιρας επί της Κορίνθιανς με 1-0 που έφερε το κλαμπ του Αμπέλ Φερέιρα στο +9 από την αντίπαλό της στο πρωτάθλημα. Και σχεδόν βέβαιη πρωταθλήτρια πια. Με την Κορίνθιανς να γίνεται άνω κάτω, τον Βίτορ Περέιρα να απαντά ειρωνικά σε δημοσιογράφο που ρώτησε αν κινδυνεύει η θέση του («ξέρεις πόσα λεφτά έχω στην τράπεζα; Πιστεύεις φοβάμαι για τη θέση μου; Αν φύγω μπορώ να πάω όπου θέλω και όποτε θέλω», είπε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού).

Για τον Σκάρπα έχει γίνει προσπάθεια από πλευράς Ολυμπιακού για να προχωρήσει η μετακίνησή του νωρίτερα από τον χειμώνα. Ως γνωστόν ο παίκτης έχει συμφωνήσει με τη Νότιγχαμ και από εκεί να παίξει δανεικός στην ελληνική ομάδα, αλλά ο Ολυμπιακός πολύ θα ήθελε να συνέβαινε αυτό από τώρα. Η Παλμέιρας δεν έχει δεχτεί σχετικές κρούσεις, έστω κι αν είναι μπροστά στη βαθμολογία. Θέλει τον Σκάρπα μέχρι το τέλος και δεν φαίνεται ότι μπορεί κάτι να αλλάξει αυτή την απόφαση. Ο Ολυμπιακός ψάχνει για παίκτη στη θέση «10», λέγεται ότι το έψαξε και για τον Γουίλιαν που φεύγει από την Κορίνθιανς και πάει προς Φούλαμ, αλλά θα ήταν σίγουρα ιδανικό να είχε από τώρα τον Σκάρπα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα