Record: «Ο Ολυμπιακός παραμένει στο κόλπο για τον Καμπράλ»

Ο Ολυμπιακός παραμένει στο κόλπο για τον Καμπράλ σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Ο Καμπράλ συνεχίζεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό προσκήνιο του Ολυμπιακού, ο οποίος όμως έχει να ανταγωνιστεί τις Μπέρνλι και Βαγιαδολίδ.

Η «Record» αναφέρει πως η Μπέρνλι έχει έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη αλλά όχι και με την Σπόρτινγκ Λισαβώνας και περιπλέκουν ακόμα περισσότερο την υπόθεση καθώς υποστηρίζουν πως στο παιχνίδι απόκτησης του Καμπράλ έχουν μπει δυναμικά οι «ερυθρόλευκοι» αλλά και η Βαγιαδολίδ η οποία προσφέρει ως και 2.000.000.

Η αγγλική ομάδα θέλει τον 24χρονο για να καλύψει τις αποχωρήσεις των ΜακΝέιλ και Κορνέτ οι οποίοι έφυγαν από την ομάδα, ωστόσο το έργο τους δεν θα είναι καθόλου εύκολο καθώς πρέπει να κοντράρουν τον Ολυμπιακό όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Record».

Ο Καμπράλ είναι ένας εκρηκτικός εξτρέμ, κλασικός winger για την ακρίβεια, που κύριο χαρακτηριστικό είναι η ταχύτητά του και το γεγονός ότι δεν φοβάται να πάει στο ένας εναντίον ενός.

Το συμβόλαιό του με την Σπόρτινγκ εκπνέει το καλοκαίρι του 2023, με τα «λιοντάρια» ωστόσο να μην τον υπολογίζουν και να του έχουν ζητήσει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Το προηγούμενο εξάμηνο έπαιξε δανεικός στην Λάτσιο, έχοντας μόλις 4 συμμετοχές και 1 γκολ. Με τη φανέλα της Σπόρτινγκ έχει συνολικά 21 γκολ και 17 ασίστ σε 97 παιχνίδια. Ο Καμπράλ είναι συμπαίκτης με τον Γκάρι Ροντρίγκες στην Εθνική Πράσινου Ακρωτηρίου, έχοντας 5 συμμετοχές και 1 γκολ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα