Λαμία – ΑΕΚ 0-3: Εκτελεστής ο Σέρχιο Αραούχο… (highlights)

Η ΑΕΚ ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα και κέρδισε την αποδεκατισμένη, λόγω κρουσμάτων κορονωϊού, Λαμία, εκτός έδρας, με 3-0

Η ΑΕΚ κέρδισε στη Λαμία την τοπική ομάδα με 3-0 και έκανε … ποδαρικό με νίκη στο νέο πρωτάθλημα της Super League 1. Η «Ένωση» στάθηκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι στην αποδεκατισμένη, λόγω κρουσμάτων κορονωϊού, ομάδα της Φθιώτιδας και είχε ως ηγέτη και σκόρερ τον Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ των «κιτρινόμαυρων».

Οι γηπεδούχοι πάντως στάθηκαν και άτυχοι καθώς στο 30’ ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε πέναλτι κι ενώ το αποτέλεσμα ήταν 0-0 και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Η ΑΕΚ πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 35’ όταν ο Πινέδα έκανε σέντρα από τα αριστερά και ο Αραούχο με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Ο ίδιος παίκτης το 65’ με σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από λάθος του Τζανετόπουλου, έγραψε το 0-2. Στο 73’ οι φιλοξενούμενοι έκαναν τρία τα τέρματά τους με βολέ του Πινέδα μετά από πάσα του Βίντα. Η Λαμία στο 84’ είχε δοκάρι σε σουτ του Τσούκαλου.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο «Αθανάσιος Διάκος»

ΛΑΜΙΑ – ΑΕΚ 0-3

Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας)

Γκολ: -35’ Αραούχο, 65’ Αραούχο, 73’ Πινέδα

Κίτρινες: Τζανετόπουλος (49’), Σιμάνσκι (62’)

Οι συνθέσεις…

ΛΑΜΙΑ: Καραβέλης, Προβυδάκης, Τζανετόπουλος, Νούνιες, Ντε Βινσέντι (74’ Τσούκαλος), Σλίβκα, Σιμόν, Γκοράνοφ, Μπάμπης (82’ Σαραμαντάς), Τσιλούλης, Κορνέζος

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Βίντα (82’ Ρότα), Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα (76 Γκαρσία), Άμραμπατ (89’ Φράνσον), Τσούμπερ (89’ Μοχαμάντι), Μάνταλος, Αραούχο (82’ Μήτογλου).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα