Αστέρας Τρίπολης: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για τον αγώνα της Δευτέρας (29/8, 19.00) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». 

Ο Αστέρας Τρίπολης τη Δευτέρα (29/08, 19:00) υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε και εν συνεχεία ο κόουτς Ηρακλής Μεταξάς ανακοίνωσε την αποστολή. ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Ν. Παπαδόπουλος, Τσιφτσής. ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Γκαρσία, Τασουλής, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο, Άλβαρες, Αντζουλάς, Ζουκάνοβιτς. ΜΕΣΟΙ: Στάνκο, Τιλίκα, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Γκαρντάφσκι, Μπαρτόλο. ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Μπαράλες, Μπενίτο.

O Χριστόπουλος έμεινε εκτός αποστολής και μπήκε για πρώτη φορά ο Ζουκάνοβιτς. Ο Σίτο είναι τραυματίας από το ματς στον Βόλο ενώ και ο Σονί είναι στην Τουρκία για να τελειώσει τη μεταγραφή του στη Χατάισπορ.

Από εκεί και πέρα, ο Μπαρτόλο είναι στην αποστολή αφού ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που είχε και τον κράτησε εκτός από το ματς της πρεμιέρας. Μέσα είναι και ο Ιγκλέσιας, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Κρέσπι, Βαλιέντε είναι ξανά εκτός όπως και οι Κανελλόπουλος, Σανταφέ, Καπίγια, Αλί Μπαμπά αλλά και οι Ντομίνγκεθ, Κάφι, οι οποίοι ανακοινώθηκαν μέσα στην εβδομάδα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα