Ολυμπιακός: Πότε επιστρέφει ο Βρσάλικο

Ο Σίμε Βρσάλικο είναι περισσότερο από ένα μήνα στα… πιτς και στον Ολυμπιακό περιμένουν την επιστροφή του βασικού τους μπακ.

Μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές που έκανε φέτος ο Ολυμπιακός είναι ο Σίμε Βρσάλικο. Ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη εμπειρία, αλλά παράλληλα και ταλαιπωρημένος από τραυματισμούς.

Ο Κροάτης μπακ έπαιξε στα δύο παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα και στη συνέχεια υπέστη μυϊκό τραυματισμό. Μάλιστα έπαθε και υποτροπή με αποτέλεσμα να πάει ακόμα πιο πίσω η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Βρίσκεται στα… πιτς περισσότερο από ένα μήνα με αποτέλεσμα αρκετός κόσμος να αναρωτιέται για το πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και αν θα μπορεί η ομάδα του Πειραιά να τον υπολογίζει ξανά.

Όπως γράφει το «ΦΩΣ» στο φύλλο της Πέμπτης (1/9) εάν όλα εξελιχθούν νορμάλ και με βάση τον προγραμματισμό που έχει γίνει από το ιατρικό τιμ των Πειραιωτών, ο Σίμε Βρσάλικο αναμένεται να μπει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού μέχρι τη Δευτέρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα τεθεί και άμεσα στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Είναι ξεκάθαρο πως ο Κροάτης χρειάζεται μία ειδική μεταχείριση προκειμένου να μπορεί να τον υπολογίζει ο Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος όταν ανέλαβε τον Ολυμπιακό τον βρήκε τραυματία στον Ρέντη. Είναι μία περίπτωση που θέλει ειδική μεταχείριση και μεγάλη προσοχή.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα