«Αγκάθια» οι Μάριν, Ταχτσίδης

Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει και ξεφορτώνεται τους «κομμένους», αλλά ακόμα τον «καίνε» τα βαριά συμβόλαια.

Ξεφορτώνεται σιγά-σιγά ο Ολυμπιακός τους «κομμένους». Σιώπης και Μαρτίνες έφυγαν από το Ρέντη για να συνεχίσουν την καριέρα τους στον Άρη. Από την άλλη, όμως, ακόμα υπάρχουν βαριά συμβόλαια στο προπονητήριο και το περιθώριο μέχρι και την Παρασκευή προκειμένου να βρεθούν ομάδες και να τους πάρουν.

Μάριν και Ταχτσίδης είναι τα μεγαλύτερα αγκάθια για την ομάδα του Πειραιά. Επαφές γίνονται και με τους δύο για να βρεθεί η χρυσή τομή και να φύγουν από τον Ολυμπιακό, όμως, δεν είναι εύκολο. Μπορεί να έχουν ακουστεί πολλά περί προτάσεων και ενδιαφέροντος, αλλά μέχρι εκεί, διότι κάτι χειροπιαστό δεν υπάρχει για κανέναν.

Αυτούς «καίγεται» να ξεφορτωθεί ο Ολυμπιακός και πλέον τα περιθώρια έχουν αρχίσει και στενεύουν. Πλην αυτών των δύο στον Πειραιά παραμένουν οι Γούτας, Καραμάνος, Μάρτινς, Γιαννιώτας. Για τον πρώτο το θέμα έχει μπει στην τελική ευθεία και αναμένονται απλά οι ανακοινώσεις για τη μετακίνηση του στη Λεχ Πόζναν. Για τους υπόλοιπους αναζητούνται ομάδες, αλλά φαίνεται πως ο Ολυμπιακός με κάποιο τρόπο θα ξεμπλέξει με όλους.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα