Ολυμπιακός: Προς Τουρκία ο Αγκιμπού Καμαρά

Ο Αγκιμπού Καμαρά δεν θα συνεχίσει στο ρόστερ του Ολυμπιακού τη νέα αγωνιστική περίοδο και υπάρχει ενδιαφέρον από την Τουρκία.

Ο Αγκιμπού Καμαρά έχει χάσει πολύ έδαφος και αρκετές θέσεις στην ιεραρχία των χαφ μεσοεπιθετικών του Ολυμπιακού. Και στα ματς πρωταθλήματος ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής έχει μείνει εκτός αποστολής γεγονός που έδειχνε και τις προθέσεις του Κάρλος Κορμπεράν.

Στην τελευταία προπόνηση που έγινε στον Ρέντη πριν το παιχνίδι με τη Ναντ ο Αγκιμπού δεν έλαβε μέρος, ενώ θυμίζουμε πως έχει μείνει και εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι ο Αφρικανός άσος δεν θα μείνει στο ρόστερ της ομάδας του Πειραιά για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Για τον Αγκιμπού υπήρξε ενδιαφέρον από τη Σταντάρ Λιέγης, όμως, ο πιο πιθανός προορισμός είναι η Τουρκία. Η Γκιρεσούνσπορ φέρεται να είναι μία ομάδα που ασχοληθεί με την περίπτωση του ποδοσφαιριστή.

Ο 21χρονος άσος εντυπωσίασε στο περσινό πρώτο μισό της σεζόν, αλλά δεν έγινε το ίδιο και στη συνέχεια. Η τουρκική αγορά κλείνει την Πέμπτη (8/9) και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες για το μέλλον του ποδοσφαιριστή. Φυσικά θα πρέπει και ο ίδιος να δεχτεί να συνεχίσει στην Τουρκία με τη μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο. Είναι φανερό, όμως, ότι στον Ολυμπιακό δεν θα βρει χρόνο συμμετοχής.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα