Παναθηναϊκός: Χωρίς Χουάνκαρ, αλλά με Μπερνάρ

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς απέκλεισε από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ τον Χουάνκαρ, που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι του. Ως αλλαγή θα χρησιμοποιηθεί ο Μπερνάρ

Ο Χουάνκαρ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον οπίσθιο μηριαίο και έτσι δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό ούτε ως αλλαγή στο ντέρμπι της Κυριακής (11/9) κόντρα στην ΑΕΚ.

Παράλληλα, για πρώτη φορά θα βρεθεί στην αποστολή ο Μπερνάρ, ο οποίος αν χρειαστεί θα βοηθήσει ως αλλαγή.

Επιπρόσθετα, στους εκλεκτούς του Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκεται και ο Σένκεφελντ, ο οποίος είναι μεν καλά, αλλά έχει να παίξει σε παιχνίδι ένα μήνα.

Έτσι όσον αφορά τα πλάνα για την ενδεκάδα, ο Γκάνεα θα πάρει την θέση του Χουάνκαρ στο αριστερό άκρο της άμυνας (στο δεξί άκρο της άμυνας ο Κώτσιρας), ενώ στην άμυνα φαίνεται ότι θα αγωνιστεί ο Μάγκνουσον με έναν εκ των Πούγγουρα ή Σάρλια.

Στα χαφ θα βρεθούν οι Πέρεθ, Τσέριν και Κουρμπέλης και στην επίθεση οι Παλάσιος, Αϊτόρ και Σπόραρ.


Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Φρόκου, Καμπετσής.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα