ΠΑΟΚ: Η αποστολή για τον αγώνα με τη Λαμία

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την αποστολή για το εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Super League.

Για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τη Δευτέρα (12/9, 19:00) τη Λαμία στο γήπεδο της Τούμπα.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και στη συνέχεια ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνωστοποίησε την αποστολή της.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι «ασπρόμαυροι»: «Η τελευταία «πρόβα» της ομάδας, όπως συνηθίζεται, περιελάμβανε δουλειά στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες του επικείμενου αγώνα, οικογενειακό διπλό, αλλά και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση με τη Λαμία στον τιμωρημένο Ομάρ Ελ Καντουρί και τον τραυματία Γιάννη Μιχαηλίδη που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι 20 παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Λύρατζης , Ίνγκασον , Κάργας , Κουλιεράκης , Τσαούσης , Βιεϊρίνια , Κούρτιτς , Σβαμπ , Φιλίπε Σοάρες , Ντάντας , Ντόουγκλας , Μπίσεσβαρ , Κωνσταντέλιας , Κουαλιάτα , Α.Ζίβκοβιτς , Νάρεϊ , Μπράντον , Ολιβέιρα».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα