Παρί Σεν Ζερμέν: Πρότεινε στον Ολυμπιακό τον Κέιλορ Νάβας

Σύμφωνα με τους Γάλλους η Παρί Σεν Ζερμέν πρότεινε στον Ολυμπιακό τον Κέιλορ Νάβας. 

Σε λίγες ώρες κλείνει η μεταγραφική περίοδος και από ότι φαίνεται θα έχουμε νέες εξελίξεις στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Μετά την απόκτηση των Χάμες Ροντρίγκεζ και Σεντρίκ Μπακαμπού, άλλο ένα όνομα συνδυάστηκε με εκείνο των «ερυθρόλευκων».

Ο λόγος για τον Κέιλορ Νάβας, ο οποίος σύμφωνα με τους Γάλλους προτάθηκε στην ομάδα του Πειραιά καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας αποτελεί τη δεύτερη λύση των πρωταθλητών Γαλλίας πίσω από τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, κάτι που έχει δυσανασχετήσει τον 35χρονο γκολκίπερ. Έτσι η διοίκηση της Παρί ψάχνει τρόπο να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του παίκτη κάνοντας πρόταση στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ωστόσο η περίπτωση απόκτησής του δεν είναι εύκολη, αφού αμείβεται με 15.000.000 ευρώ μικτά ετησίως από την Παρί Σεν Ζερμέν και έχει συμβόλαιο έως το 2024. Γι' αυτό η μοναδική λύση είναι να αποκτηθεί δανεικός, με τους Παριζιάνους να καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως τις μεταγραφές του έμπειρου τερματοφύλακα διαχειρίζεται ο γνωστός ατζέντης, Ζόρζε Μέντες, ο οποίος έκλεισε τη συμφωνία του Χάμες Ροντρίγκεζ με τον Ολυμπιακό. Παράλληλα ο Νάβας έχει συνυπάρξει με τον Χάμες και τον Μαρσέλο στη Ρεάλ Μαδρίτης. Συγκεκριμένα ήταν μέλος της ισπανικής ομάδας την τετραετία 2014-2018.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα