ΟΦΗ: Στην προπόνηση Θοράρινσον και Μπουζούκης

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων στον ΟΦΗ επέστρεψαν οι Γκούντμουντουρ Θοράρινσον και Γιάννης Μπουζούκης, ενόψει και της αυριανής (23/9) φιλικής αναμέτρησης με τον Γιούχτα.

Θετικά ήταν τα νεότερα από το «στρατόπεδο» του ΟΦΗ, καθώς οι Γκούντμουντουρ Θοράρινσον και Γιάννης Μπουζούκης επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Αμφότεροι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν, ενώ την επανεμφάνισή τους στις προπονήσεις έκαναν επίσης και οι Ασάν Ντιουσέ και Μπρους Καμάου.

Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Κώστας Γιαννούλης, Νίκος Μαρινάκης και Χουάν Νέιρα, ενώ ο Κοσμάς Τσιλιανίδης συνέχισε τη θεραπεία που ακολουθεί.

Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, τελειώματα φάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι σε μικρούς χώρους και αύριο (23/9) η ομάδα θα δώσει φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Γιούχτα. Στην αποστολή βρίσκονται οι:

Σωτηρίου, Μανδάς, Μπαλογιάννης, Θοράρινσον, Πασαλίδης, Διαμαντής, Γιοχού, Περέα, Στάικος, Toral, Μπουζούκης, Καμάου, Αποστολάκης, Θεοδοσουλάκης, Γκερέρο, Ντουρμισάι, Ζαχαριουδάκης και Αλμοχαϊμέντ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα