«Πρόταση του Ολυμπιακού για Κουαρέσμα»

Δημοσιεύματα στην Τουρκία αναφέρουν πως οι Πειραιώτες έχουν κάνει προσφορά ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ στη Μπεσίκτας για τον Πορτογάλο εξτρέμ.

Η φημολογία γι’ ακόμα μία μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση δεν έχει κοπάσει. Στον Ολυμπιακό σκοπεύουν να σκοπεύουν να αποκτήσουν ποδοσφαιριστή για τα άκρα της επίθεσης τους, ο οποίος θα κάνει τη διαφορά. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αρκετά και κάποια από αυτά εκτός πραγματικότητας.

Εδώ και λίγη ώρα στην Τουρκία υπάρχει δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο Ολυμπιακός έχει κάνει «προσφορά έκπληξη για τον Ρικάρντο Κουαρέσμα». Σύμφωνα με τη Hurriyet.com.tr οι Πειραιώτες έχουν κάνει κρούση στη Μπεσίκτας για τον Πορτογάλο άσο.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει επίσημη πρόταση στη Μπεσίκτας για τον Κουαρέσμα και οι «μαύροι αετοί» την εξετάζουν πολύ σοβαρά προκειμένου να απαντήσουν άμεσα.

Οι Τούρκοι, μάλιστα γράφουν ότι η πρόταση των Πειραιωτών είναι ύψους 5 εκατ. ευρώ. Το ποσό είναι τεράστιο και με δεδομένο πως έρχεται και ο Γιάγια Τουρέ. Είναι προφανές, ωστόσο πως ο Ολυμπιακός «ψάχνεται» να αποκτήσει ποδοσφαιριστή που θα προκαλέσει αίσθηση και θα κάνει και τη διαφορά στον αγωνιστικό χώρο.

Πάντως όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των Τούρκων η διοίκηση θα πάρει την απόφαση έπειτα από συνεννόηση με τον προπονητή της ομάδας, τον Σενιόλ Γκιουνές με τον οποίο και συζητάει το θέμα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα