Παναιτωλικός – Κοζάνη 5-0: Πήραν χρόνο οι «ρεζέρβες»

Ο Παναιτωλικός επικράτησε με σκορ 5-0 της Κοζάνης σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Αγρίνιο με τους Κολοβό και Πέδρο να είναι οι πρωταγωνιστές

Την ευκαιρία να δοκιμάσει ποδοσφαιριστές που δεν έχουν προλάβει να πάρουν χρόνο συμμετοχής στη Super League, είχε ο Γιάννης Αναστασίου, στο φιλικό που έδωσε ο Παναιτωλικός με την Κοζάνη.

Οι Αγρινιώτες κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 5-0, με τον Πέδρο να… κλέβει τις εντυπώσεις, καθώς ήταν ο κορυφαίος του αγώνα έχοντας πετύχει τα δύο γκολ και μοιράζοντας δύο ασίστ.

Δύο από τα πέντε τέρματα της ομάδας του, πέτυχε και ο Κολοβός που έδειξε πως έχει ανεβάσει στροφές και είναι έτοιμος για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα ο Κολοβός άνοιξε το σκορ στο 38’ και ο Πέδρο έκανε το 2-0 στο 54’. Τρία λεπτά αργότερα ο Τσιγγάρας αύξησε τη διαφορά, για να πετύχει με κεφαλιά το δεύτερο προσωπικό του γκολ ο Πέδρο στο 62’. Δεύτερο γκολ σημείωσε και ο Κολοβός στο 80’, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Ο Μιχάλης Μπακάκης ξεκίνησε βασικός, ωστόσο αντικαταστάθηκε στο 72’, ενώ Βερόνε, Μαλής, Λιάβας έβγαλαν όλο το 90λεπτό.

Η σύνθεση της ομάδας του Αγρινίου: Στεργιάκης ( 46’ Κοντογιάννης), Μπακάκης (72’ Αποστολάκης), Λιάβας, Μαλής, Χουχούμης, Τσιγγάρας, Βαρόνε, Κολοβός, Ξενιτίδης, Νταγκό (46’ Σενγκέλια), Πέδρο


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα