Ολυμπιακός: Το ενδιαφέρον από Εμιράτα για Γκάρι Ροντρίγκες και η άποψη του Μίτσελ

Ο Γκάρι Ροντρίγκες κάνει «κλικ» στα Εμιράτα, αλλά οι Άραβες θα επιδιώξουν να τον κάνουν δικό τους τον Ιανουάριο και όχι τώρα.

Ο Ολυμπιακός έως το τέλος του μήνα θα βρίσκεται σε αναζητήσεις μεταγραφικής φύσεως. Ήδη γίνεται «παιχνίδι» με το θέμα του στόπερ, του γκολκίπερ, του Ελαμπντελαουί και του Κασάμι, έτσι ώστε να δούμε αν θα γίνει τελικά κάτι απ’ όλα αυτά έως την Παρασκευή (30/9).

Εσχάτως έχει κυκλοφορήσει ένα νέο σενάριο από τα Εμιράτα, που θέλει ομάδα από την αραβική χώρα να έχει βάλει στο «σημάδι» τον Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο Αφρικανός εξτρέμ δεν έχει μπει με το δεξί στη φετινή σεζόν, αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών και όποτε χρειάστηκε να αγωνιστεί έστω και ως αλλαγή, δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις των αγώνων. Προφανώς ήταν επηρεασμένος από την έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού.

Για τον Γκάρι λοιπόν υπάρχει ενδιαφέρον από τα Εμιράτα, δίχως όμως αυτό να σημαίνει ότι θα γίνει κάτι άμεσα. Άλλωστε, ο Μίτσελ είναι εκείνος που θα αποφασίσει αν ο Ροντρίγκες θα βρίσκεται στα πλάνα του για τη συνέχεια ή όχι. Προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται κάτι περί αποχώρησής του. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ο Γκάρι που είχε απουσιάσει από τις προπονήσεις λόγω του θανάτου του πεθερού του, θα βρίσκεται από την Δευτέρα (26/9) στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού και από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του να κερδίσει την εμπιστοσύνη του νέου προπονητή του Ολυμπιακού.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το αραβικό ενδιαφέρον, αυτό που προκύπτει από τα Εμιράτα είναι ότι ο σύλλογος - «μνηστήρας» θα επιδιώξει να τον αποκτήσει τον Γενάρη και όχι τώρα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα