Ολυμπιακός: Πιστεύει στον Χρυσόπουλο ο Μίτσελ

«Ανέβασε» στην πρώτη ομάδα τον 19χρονο στόπερ ο Μίτσελ.

O τραυματισμός του Πάνου Ρέτσου και η απουσία του από τις προπονήσεις και τους αγώνες για περίπου 10-15 μέρες δεν ήταν ο αποκλειστικός λόγος που ο Μίτσελ αποφάσισε να «ανεβάσει» τον Κωνσταντίνο Χρυσόπουλο από τον Ολυμπιακό Β’.

Ο 19χρονος στόπερ που αποκτήθηκε από τον Άρη προπονείται από τις αρχές της εβδομάδας με την πρώτη ομάδα και αυτό έχει να κάνει σε πολύ μεγάλο βαθμό με το ότι ο Μίτσελ τον γουστάρει ως παίκτη! Είναι από τα παιδιά που ξεχώρισε από τον Ολυμπιακό Β’. Δεν ανέβηκε δηλαδή στην πρώτη ομάδα μόνο για να συμπληρώνονται τα διδυμάκια στο κέντρο της άμυνας στα οικογενειακά διπλά.

Ο Χρυσόπουλος είχε αποκτηθεί για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό Β’. Δεν προοριζόταν για την πρώτη ομάδα. Ο Μίτσελ, όμως, του δίνει την ευκαιρία να τον προωθήσει στο ξεκίνημα της σεζόν και να συμμετέχει σε πρώτη φάση στις προπονήσεις. Κι αυτό αναμένεται να συνεχιστεί, ακόμα κι όταν ο Ρέτσος επιστρέψει από τον τραυματισμό του.

Ο Ισπανός θα ανεβάσει κι άλλα παιδιά από τον Ολυμπιακό Β’, αλλά σίγουρα κάτι σημαίνει το γεγονός ότι ο Χρυσόπουλος είναι ο μοναδικός που κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα απ’ όλους όσοι αγωνίστηκαν στο οικογενειακό φιλικό του περασμένου Σαββάτου.

Κι εδώ αξίζει να αναφέρουμε το εξής: στο δίτερμα Ολυμπιακού με Ολυμπιακό Β’ ο Χρυσόπουλος έπαιξε με την πρώτη ομάδα και όχι με τη δεύτερη... Να, λοιπόν, ακόμη ένα στοιχείο που ενισχύει την εκτίμηση που φαίνεται να τρέφει προς το πρόσωπό του ο Μίτσελ.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του ΦΩΤΟΣ


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα